Οι Ισπανίδες διεθνείς έβαλαν τέλος στο μποϊκοτάζ στην εθνική

Οι Ισπανίδες διεθνείς έβαλαν τέλος στο μποϊκοτάζ στην εθνική
@ 2023 ABBIE PARR / AP IMAGES

Οι παίκτριες της εθνικής Ισπανίας αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο μποϊκοτάζ στην εθνική τους ομάδα και να συμμετάσχουν κανονικά στις υποχρεώσεις τους. Δύο εξ αυτών αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το καμπ.

Η εθνική γυνιακών Ισπανίας αποφάσισε να βάλει τέλος στο μποϊκοτάζ, εκτός από δύο διεθνείς, όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ. Συγκεκριμένα μετά από μια συνάντηση που διήρκησε πάνω από επτά ώρες, αποφάσισαν να αλλάξουν γνώμη μετά από συμφωνία που υπήρξε ανάμεσα σε αυτές για άμεσες και σημαντικές αλλαγές στη δομή της.

Οι δύο παίκτριες που θα αποχωρήσουν από το προπονητικό καμπ δεν θα βρεθούν αντιμέτωπες με κυρώσεις, όπως δήλωσε ο γραμματέας για τον αθλητισμό και πρόεδρος του ανωτάτου συμβουλίου του αθλητισμού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λουίς Ρουμπιάλες παραιτήθηκε μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν για το φιλί του στην Τζένι Ερμόσο κατά τη διάρκεια της απονομής του τροπαίου του παγκόσμιο πρωταθλητή. Ωστόσο οι παίκτριες της εθνικής Ισπανίας ήθελαν να γίνουν άμεσες μεταρρυθμίσεις και γι’ αυτό το λόγο προχώρησαν στην απειλή του μποϊκοτάζ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα