Οι Μπρούκλιν Νετς έθεσαν εκτός ομάδας τον ανεμβολίαστο Καϊρί Ίρβινγκ

Οι Μπρούκλιν Νετς έθεσαν εκτός ομάδας τον ανεμβολίαστο Καϊρί Ίρβινγκ
2021 FRANK FRANKLIN II / AP IMAGES

Εκτός ομάδας τέθηκε ο Καϊρί Ίρβινγκ, με τους Νετς να εξηγούν ότι σέβονται την απόφασή του, αλλά δεν τον υπολογίζουν. Χωρίς αυτόν θα ταξιδέψει η ομάδα του Μπρούκλιν στο Μιλγουόκι για την opening night με τους Μπακς.

Στο περιθώριο και επίσημα μπήκε την Τρίτη (12/10) ο ανεμβολίαστος Καϊρί Ίρβινγκ, καθώς οι Νετς ανακοίνωσαν πως δεν του επιτρέπουν να συμμετέχει σε προπονήσεις και αγώνες, μέχρι να εμβολιαστεί.

“Μετά από ενδελεχή σκέψη, αποφασίσαμε ότι ο Καϊρί Ίρβινγκ δεν θα προπονείται και δεν θα αγωνίζεται με την ομάδα μέχρι να αποκτήσει το δικαίωμα να συμμετέχει πλήρως στο πρόγραμμά της. Πήρε μία προσωπική απόφαση, σεβόμαστε το δικαίωμά του να επιλέξει το μέλλον του” αναφέρει στο ξεκίνημά της η ενημέρωση των Νετς.

Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος πόιντ γκαρντ, όπως αναφέρει το SPORT24, έχει δηλώσει αντιεμβολιαστής, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνιστεί στα ματς που γίνονται στη Νέα Υόρκη. Οι Νετς θα αντιμετωπίσουν τους Μπακς στο Μιλγουόκι στην opening night (02:30 τα ξημερώματα της 20ης Οκτωβρίου), με τους Χάρντεν – Ντουράντ να μην υπολογίζουν πλέον στη βοήθεια του συμπαίκτη και φίλου τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα