Ολυμπιακός – Περιστέρι bwin 91-83: Οι Πειραιώτες έκαναν τη δουλειά απέναντι σε σκληρό αντίπαλο

Διαβάζεται σε 2'
Ολυμπιακός – Περιστέρι bwin 91-83: Οι Πειραιώτες έκαναν τη δουλειά απέναντι σε σκληρό αντίπαλο
EUROKINISSI

Σπουδαίο το Περιστέρι στο πρώτο μέρος, καλός ο Ολυμπιακός στο δεύτερο, πήρε την νίκη (91-83) όμως και οι δύο είχαν το μυαλό τους στα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια που ακολουθούν.

Λίγες ημέρες πριν από τις μάχες τους με τη Φενέρμπαχτσε (12/4) και τη Βόννη (10/4), Ολυμπιακός και Περιστέρι bwin έδωσαν μία όμορφη παράσταση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τη δεύτερη αγωνιστική του TOP-6 της Stoiximan Basket League.

Όπως γράφει το SPORT24, οι Πειραιώτες τα βρήκαν σκούρα απέναντι σε έναν αντίπαλο με υψηλό κίνητρο, στο τέλος όμως πάτησαν το γκάζι και πήραν την νίκη (91-83) για να ανέβουν στο 22-2 στο πρωτάθλημα (12-1 εντός και 10-1 εκτός έδρας).

Ο Τόμας Γουόκαπ ήταν σπουδαίος στο δεύτερο μέρος σε άμυνα κι επίθεση, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος τον ακολούθησε κι ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε έξι παίκτες του με διψήφιο αριθμό πόντων σε ένα απόγευμα που έδειξε για ακόμα μία φορά τον ανταγωνισμό της Α1.

Στο 16-8 έπεσε το Περιστέρι bwin (10-2 εντός και 6-6 εκτός έδρας), με τον Βασίλη Σπανούλη να βλέπει απίθανη εμφάνιση στο πρώτο εικοσάλεπτο, εκπληκτική αποτελεσματικότητα στο περιφερειακό σουτ, αλλά και κούραση προς το φινάλε.

Ο Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ έκανε τα πάντα για να αποδείξει ότι είναι παίκτης υψηλού επιπέδου, ο Νίκος Χουγκάζ βοήθησε πολύ στην επίθεση, από εκεί και πέρα όμως το Περιστέρι δεν πήρε πολλά από τον Τζο Ράγκλαντ που χάθηκε στο δεύτερο μέρος, από τον Ζερμέιν Λοβ, ενώ δεν είχε τον τραυματία Κένι Γουίλιαμς και σίγουρα σκεφτόταν και τον τελικό της Τετάρτης (10/4) με τη Βόννη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα