Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τον Ουμπέρ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τον Ουμπέρ
Αποκλείστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 2-1 σετ από τον Ουγκό Ουμπέρ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Ολυμπιακού τουρνουά.

Έσβησε το όνειρο για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο μονό των ανδρών για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο 22χρονος τενίστας ηττήθηκε 2-1 σετ από τον Ουγκό Ουμπέρ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Ολυμπιακού τουρνουά.

Ο “Στεφ” άρχισε ιδανικά το ματς και πήρε εύκολα το πρώτο σετ, όμως η συνέχεια του αγώνα ανήκε στον Γάλλο ο οποίος πήρε την πρόκριση για τους “8”.

Πλέον, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικεντρώνεται στο μικτό διπλό όπου μαζί με την Μαρία Σάκκαρη θα κυνηγήσουν τη διάκριση.

Ο αγώνας άρχισε με δύο love service games για τους δύο τενίστες. Από εκεί και πέρα όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν σαρωτικός. Πήρε τα επόμενα τέσσερα games, έκανε δύο break στο σερβίς του Ουμπέρ και έφτασε να προηγείται με 5-1.

Στη συνέχεια ο Ουμπέρ κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του και να μειώσει σε 5-2, αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Γάλλο να ξαναμπεί στο σετ και το έκλεισε με 6-2.

Στο δεύτερο σετ, όπως αναφέρει το SPORT 24, το ματς είχε την εικόνα που περιμέναμε από την αρχή του. Ο Ουμπέρ ανέβασε στροφές, ο Τσιτσιπάς συνέχισε στο ίδιο επίπεδο και είχαμε ντέρμπι.

Αμφότεροι κατάφεραν να κρατήσουν το σερβίς τους δίχως απώλειες και έτσι έλυσαν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Γάλλος βρήκε καλύτερες λύσεις και έφτασε στο 1-1.

Στον τελευταίο πόντο του σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τραυματίστηκε και έδειξε να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί γόνατο. Ωστόσο, μετά τη βοήθεια του γιατρού του αγώνα συνέχισε κανονικά.

Στο τρίτο σετ εκείνος που κυριάρχησε ήταν ο Γάλλος. Ο Ουμπέρ από την αρχή έφερε το σετ στα μέτρα του, έκανε δύο γρήγορα breaks και έκλεισε το σετ με 6-2.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα