Ολυμπιακός: Αρνητικά όλα τα τεστ παικτών-επιτελείου για τον κορονοϊό

Ολυμπιακός: Αρνητικά όλα τα τεστ παικτών-επιτελείου για τον κορονοϊό
Ο Βασίλης Σπανούλης Eurokinissi

Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ κορονοϊού που έκαναν οι παίκτες και το επιτελείο του Ολυμπιακού την Παρασκευή 15 Μαΐου, με φόντο την επιστροφή στις προπονήσεις.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν στις προπονήσεις από τη Δευτέρα 17 Μαΐου, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Πριν από αυτό βέβαια, τόσο οι παίκτες όσο και όλο το επιτελείο των ερυθρολεύκων υποβλήθηκαν στα απαραίτητα τεστ την Παρασκευή 15 Μαΐου, τα οποία, όπως αναφέρει το Sport24.gr βγήκαν όλα αρνητικά σε κορονοϊό (από τη διαδικασία απείχαν ο Γιώργος Πρίντεζης που βρίσκεται στη Σύρο και ο Αντώνης Κόνιαρης που βρίσκεται στην Κρήτη).

Από την στιγμή που επιβεβαιώθηκε πως δεν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος, από τη νέα βδομάδα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις (ατομικές), από την στιγμή που έχει ανακοινωθεί από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ότι θα ανοίξουν τα κλειστά γήπεδα της χώρας.

Θυμίζουμε ότι εντός της επόμενης εβδομάδας, η EuroLeague αναμένεται να ανακοινώσει τι μέλλει γενέσθαι με το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Αν δηλαδή αυτή θα ολοκληρωθεί μέσα στο παρκέ, ή θα υπάρξει οριστική διακοπή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα