Παναθηναϊκός: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Παπαπέτρου

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Παπαπέτρου

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ιωάννης Παπαπέτρου, με την "πράσινη" ΚΑΕ να ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του. Υπάρχει ΝΒΑ out στο συμβόλαιό του.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου (27 χρονών, 2.06 μέτρα) έμεινε στον Παναθηναϊκό. Σε μία κίνηση που είχε δρομολογηθεί εδώ και μερικές ημέρες, οι “πράσινοι” συμφώνησαν με τον διεθνή φόργουορντ για νέο διετές συμβόλαιο, ανακοινώνοντας την συμφωνία. Στο συμβόλαιο του διεθνή φόργουορντ υπάρχει “NBA out”.

Ο αρχηγός των “πράσινων” αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό από το 2018, όταν επέλεξε ν’ αφήσει τον Ολυμπιακό και να μετακομίσει από το ΣΕΦ στο ΟΑΚΑ. Έκτοτε έχει εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr κατά την περσινή σεζόν μέτρησε 12.9 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League, όπου αναδείχθηκε μάλιστα και MVP την φετινή σεζόν, ενώ αναδείχθηκε MVP και του τελικού Κυπέλλου. Στην Euroleague οι αντίστοιχοι αριθμοί του ήταν 12.1 πόντοι, με 36% από το τρίποντο, 4.1 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ. Ήταν ο τρίτος σκόρερ του “τριφυλλιού”, πίσω από Νέντοβιτς-Χεζόνια, ο τρίτος καλύτερος ριμπάουντερ και ο τέταρτος στη σειρά πασέρ.

Υπενθυμίζεται ότι οι “πράσινοι” έχουν ανακοινώσει ακόμα την παραμονή του Νεμάνια Νέντοβιτς και την απόκτηση του Κέντρικ Πέρι, τη στιγμή που έχουν συμφωνήσει με τον Ντάριλ Μέικον για συνεργασία 2 ετών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα