Παναθηναϊκός: Με ανοιχτό λεωφορείο η πορεία από το αεροδρόμιο έως το ΟΑΚΑ

Διαβάζεται σε 2'
Πρωταθλητής Ευρώπης ο Παναθηναϊκός AKTOR
Πρωταθλητής Ευρώπης ο Παναθηναϊκός AKTOR EUROKINISSI

Η γιορτή του Παναθηναϊκού AKTOR για την κατάκτηση της EuroLeague θα γίνει όπως της αξίζει, αφού η αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης θα μεταφερθεί με ανοιχτό λεωφορείο από το αεροδρόμιο μέχρι το ΟΑΚΑ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR αναμένεται να βρεθεί από το Βερολίνο στην Αθήνα περίπου στις 14:00, με τους κατόχους της EuroLeague να περιμένουν αποθεωτική υποδοχή από τους φίλους της ομάδας στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Τους “πράσινους” όμως θα τους περιμένει και κάτι ακόμα: Ένα ανοιχτό λεωφορείο!

Όπως γράφει το SPORT24, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα μεταφερθεί από το αεροδρόμιο στο ΟΑΚΑ με αυτό τον τρόπο, με το ανοιχτό λεωφορείο να έχει πράσινο χρώμα και να γράφει πάνω “King is Back” (σ.σ ο βασιλιάς επέστρεψε), σε ένα ξεκάθαρο μήνυμα λόγω της κατάκτησης του 7ου ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία της ομάδας.

Οι πράσινοι θα φτάσουν περίπου στις 14:00 στο Ελευθέριος Βενιζέλος και η αποστολή θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου. Το ανοιχτό λεωφορείο θα μεταβεί στο Parking 5 του ΟΑΚΑ, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR να γιορτάζουν το σπουδαίο επίτευγμα με τους οπαδούς της ομάδας.

Η ανάρτηση του Παναθηναϊκού:

‘Η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού AKTOR, αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα με το τρόπαιο της Euroleague σήμερα στις 13.30 και θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Ακολούθως, θα μεταβεί στο Parking 5 του ΟΑΚΑ με ανοιχτό λεωφορείο για να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους της την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού της τίτλου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα