Περιστέρι – Άρης: Ξύλο στις εξέδρες μεταξύ των οπαδών

Περιστέρι – Άρης: Ξύλο στις εξέδρες μεταξύ των οπαδών
Στιγμιότυπα από τα επεισόδια στον αγώνα μπάσκετ Περιστέρι-Άρης Eurokinissi Sports

Επεισόδια στο γήπεδο του Περιστερίου με οπαδούς των γηπεδούχων και του Άρη να συγκρούονται και τους τρεις διαιτητές να διακόπτουν τον αγώνα μπάσκετ και στη συνέχεια να αποφασίζουν εκκένωση του γηπέδου. Συνεχίστηκε το παιχνίδι έπειτα από 45 λεπτά.

Όλα κυλούσαν ομαλά στις εξέδρες του κλειστού γηπέδου μπάσκετ του Περιστερίου, όμως στο 33′, οπαδοί του Περιστερίου και του Άρη συγκρούστηκαν στις εξέδρες με αποτέλεσμα να διακοπεί η αναμέτρηση. Λίγο αργότερα οι τρεις διαιτητές πήραν την απόφαση να εκκενωθούν οι εξέδρες για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Τελικά αυτό συνεχίστηκε έπειτα από 45 λεπτά.

Οι οπαδοί του Άρη ταξίδεψαν στην Αθήνα για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας τους με το Περιστέρι. Στις εξέδρες βρίσκονταν και οι οργανωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων.

Στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα πάντως το κλίμα ήταν ειρηνικό, όμως στο 33′, οι οπαδοί των δύο αντιπάλων αποφάσισαν να συγκρουστούν κι ενώ ο φωτεινός πίνακας έγραφε 63-47 υπέρ της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη.

Οι διαιτητές Σώμος, Τζαφλέρης και Ευφραιμίδης αποφάσισαν να διακόψουν τον αγώνα κι έστειλαν τους παίκτες στα αποδυτήρια, ενώ η παρέμβαση της αστυνομίας ηρέμησε τα πνεύματα. Στις εξέδρες ανέβηκε και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με τον έμπειρο φόργουορντ του Περιστερίου να προσπαθεί να ηρεμήσει τους μαινόμενους οπαδούς.

Τελικά οι διαιτητές πήραν την απόφαση για να εκκενωθούν οι εξέδρες του γηπέδου ούτως ώστε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση. Η διακοπή κράτησε για 45 λεπτά και ο αγώνας συνεχίστηκε χωρίς κόσμο στις εξέδρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα