Πογέτ: “Ήταν προνόμιο που προπόνησα την Εθνική, δεν είναι ώρα να μιλήσω για το μέλλον”

Διαβάζεται σε 2'
Γκουστάβο Πογέτ
Γκουστάβο Πογέτ EUROKINISSI

Ο Γκουστάβο Πογέτ δε θέλησε να αναφερθεί στο μέλλον του μετά την ήττα από τη Γεωργία, λέγοντας ότι πρώτα πρέπει να αναλυθεί τι συνέβη και η γαλανόλευκη δεν προκρίθηκε στα τελικά του Euro 2024

Η Εθνική δεν κατάφερε να προκριθεί στα τελικά του Euro 2024, καθώς ηττήθηκε στα πέναλτι από τη Γεωργία. Ο Γκουστάβο Πογέτ δήλωσε μετά το ματς ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν ήταν ποτέ τυχερό, όπως γράφει το SPORT24. Ούτε στις κληρώσεις ούτε στα παιχνίδια που έδωσε.

Παράλληλα για το μέλλον του (μιας και το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος του Μαρτίου) ανέφερε ότι δεν είναι η ώρα να μιλήσουν γι’ αυτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκουστάβο Πογέτ στον ALPHA: Για το ματς: “Τεράστια λύπη. Οι παίκτες είναι συντετριμμένοι. Δεν είχαμε τύχη για δύο χρόνια. Δεν είχαμε τύχη στις κληρώσεις, δεν κερδίσαμε κάποιο ματς από τύχη. Για τους παίκτες το μόνο που έχω να πω είναι ότι έκαναν τα πάντα.

Παίξαμε δύο παιχνίδια, δεν δεχθήκαμε γκολ και κάπως δεν πήγαμε στο Euro. Τους ζητήσαμε να δώσουμε τα πάντα και το έκαναν. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγές να βοηθήσουμε την ομάδα. Υπήρξαν κίτρινες, τραυματισμοί, κράμπες. Οι τέσσερις αλλαγές έγιναν λόγω τραυματισμών. Ήταν κι αυτός ένας παράγοντας“.

Για το μέλλον του: “Το μήνυμα είναι προνόμιο να ήμουν σε αυτή την ομάδα. Δεν θέλω να μιλήσω για το μέλλον. Πέντε μέρες. Δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε. Είναι η ώρα να αναλύσουμε, να δούμε τι συνέβη απόψε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα