Πρόεδρος Γαλατασαράι: “Ο Ομάρ προσπάθησε να προστατέψει τα παιδιά του”

Πρόεδρος Γαλατασαράι: “Ο Ομάρ προσπάθησε να προστατέψει τα παιδιά του”

Ο ισχυρός άνδρας της Γαλατασαράι, Μουσταφά Τζενγκίζ, δήλωσε ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τραυματίστηκε από την έκρηξη πυροτεχνήματος στην προσπάθειά του να προστατέψει τα παιδιά του. "Σε κίνδυνο η καριέρα του" αναφέρεται στη Sabah.

Ο ισχυρός άνδρας της Γαλατασαράι, Μουσταφά Τζενγκίζ, δήλωσε ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τραυματίστηκε από την έκρηξη πυροτεχνήματος στην προσπάθειά του να προστατέψει τα παιδιά του. “Σε κίνδυνο η καριέρα του” αναφέρεται στη Sabah.

Όπως αναφέρει το Sport24, ο πρόεδρος της Γαλατασαράι, Μουσταφά Τζενγκίζ, τοποθετήθηκε για το πολύ δυσάρεστο περιστατικό με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης μετά από έκρηξη πυροτεχνήματος που του προκάλεσε πρόβλημα στα μάτια, με αποτέλεσμα να χρειαστεί επέμβαση:

“Ήταν ένα τρομερό γεγονός. Ευχαριστώ τον υπουργό υγείας, Φαχρετίν Κόκα, το σύνολο του ποδοσφαιρικού κόσμου για την υποστήριξη. Ο Ομάρ τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να προστατέψει τα παιδιά του. Δεν πρέπει να χάσει την ελπίδα”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Sabah, ο Ομάρ θέλησε με τα πυροτεχνήματα αρχικά να διασκεδάσει το ένα του παιδάκι, ενόψει της αλλαγής του χρόνου, το οποίο ως γνωστόν έχει πρόβλημα υγείας από τη γέννησή του. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η καριέρα του πρώην μπακ του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον σε κίνδυνο.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Γαλατάσαράι, Αμπντουραχίμ Αλμπαϊράκ, ανέφερε: “Όταν ο Ομάρ βρισκόταν στο σπίτι του, πυροτεχνήματα έσκασαν στο χέρι του. Πρώτα θα πρέπει να καθαριστούν τα μάτια του για να μπορούμε να πούμε περισσότερα. Όλοι οι γιατροί κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Μπορεί να μιλήσει. Μπορεί να απαντήσει στους γιατρούς. Κι εγώ μίλησα στον Ομάρ. Φίλοι του πήγαν στο σπίτι του για να βρεθούν στο πλευρό της οικογένειάς του. Έχουμε πληγωθεί. Αν το 2020 ήταν μια πολύ άτυχη χρονιά για όλους, εμείς στη Γαλατάσαράι είχαμε ένα άτυχο περιστατικό την τελευταία στιγμή”.

Ο Αλμπαϊράκ ρωτήθηκε και για τη διαρροή των εικόνων με τον χτυπημένο Ελαμπντελαουί, λέγοντας: “Κάποιος που βρισκόταν μέσα στο ασθενοφόρο έβγαλε τις φωτογραφίες και τις μοιράστηκε στα social media. Ο Ομάρ έχει τρία παιδιά, η Γαλατάσαράι έχει 30 εκατ. οπαδούς. Είναι ντροπή. Αυτό δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι”.

Τον Ελαμπντελαουί επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο οι συμπαίκτες του Εμπαγιέ Ντιάν, Ράιαν Ντονκ, Τζίμι Ντουρμάζ, Χακάν Μπαλτά και Σελτσούκ Ινάν.

Ο γιατρός του Ομάρ ανέφερε: “Ο Oμάρ ήρθε στο νοσοκομείο μας τη νύχτα. Υπάρχει ένα πρόβλημα και στα δύο μάτια, αλλά το ένα μάτι είναι σε πιο άσχημη κατάσταση. Εγώ και οι άλλοι γιατροί μας προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Υποβλήθηκε σε όλες τις αναγκαίες εξετάσεις. Τώρα νοσηλεύεται στο δωμάτιο του και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Η τωρινή κατάσταση του είναι καλύτερη από χτες, πιθανότατα θα χρειαστεί συνεχόμενες μικροεπεμβάσεις, αλλά αυτό θα καθοριστεί από τις εξετάσεις.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα