Ρεάλ Μαδρίτης: Φεύγει οριστικά ο Σέρχιο Ράμος

Ρεάλ Μαδρίτης: Φεύγει οριστικά ο Σέρχιο Ράμος
Sergio Ramos AP Photo/Bernat Armangue

Όπως ανακοίνωσαν οι Μαδριλένοι ο εμβληματικός αρχηγός των «μερένχες» θα αποχωρήσει απ’ τον σύλλογο στις 30 Ιουνίου, όταν και λήγει το συμβόλαιό του, το οποίο δεν θα ανανεωθεί παρά τις διαπραγματεύσεις τριών μηνών.

Οριστικό είναι πλέον το «διαζύγιο» ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Σέρχιο Ράμος, έπειτα από 16 χρόνια κοινής πορείας. Όπως ανακοίνωσαν οι Μαδριλένοι την Τετάρτη (16/06), ο εμβληματικός αρχηγός των «μερένχες» θα αποχωρήσει απ’ τον σύλλογο στις 30 Ιουνίου, όταν και λήγει το συμβόλαιό του, το οποίο δεν θα ανανεωθεί παρά τις διαπραγματεύσεις που διήρκησαν για περισσότερο από τρεις μήνες.

Ο 35χρονος Ράμος αποκτήθηκε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το 2005 από τη Σεβίλλη αντί 27 εκατ. ευρώ (ποσό ρεκόρ μέχρι τις μέρες μας για Ισπανό αμυντικό) και με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε την κατάκτηση 4 Champions League και 5 πρωταθλημάτων της LaLiga.

Ήδη κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Γιουβέντους, ερίζουν για την απόκτησή του, μετά το οριστικό «αντίο» του απ’ τη «βασίλισσα», με την οποία μέτρησε 671 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 101 γκολ. Από το 2015, μετά την αποχώρηση του Ίκερ Κασίγιας, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Ρεάλ.

Όπως ανακοίνωσαν οι Μαδριλένοι την Τετάρτη (16/06), ο Ράμος θα τιμηθεί την Πέμπτη (17/06) σε ειδική τελετή που θα διοργανώσει ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, μετά την κοινή συνέντευξη Τύπου που θα δώσει με τον Ισπανό αμυντικό, προκειμένου να επισημοποιήσει το τέλος εποχής απ’ τους «μερένχες».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα