Ρεάλ: Τρεις παίκτες των τμημάτων υποδομής συνελήφθησαν για revenge porn

Ρεάλ: Τρεις παίκτες των τμημάτων υποδομής συνελήφθησαν για revenge porn
Santiago Bernabeu Getty Images

Τρεις ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης συνελήφθησαν με την κατηγορία πως κατέγραψαν και στη συνέχεια διέδωσαν σεξουαλικό VIDEO ανηλίκου κοριτσιού. Σύμφωνα με την Confidencial δεν αποκλείεται να εμπλέκονται και παίκτες της πρώτης ομάδας.

Σκάνδαλο μεγατόνων έσκασε στη Ρεάλ. Σύμφωνα με την Confidencial τρεις ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής των μερένγκες συνελήφθησαν από τις Αρχές, με την κατηγορία του revenge porn.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το SPORT24, πρόκειται για δύο παίκτες της Ρεάλ Καστίγια και έναν από την τρίτη ομάδα, χωρίς τα ονόματά τους να έχουν γίνει γνωστά. Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να εμπλέκονται και ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας.

Η έρευνα από την αστυνομία της Λας Πάλμας ξεκίνησε στις 7 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την Confidencial η μητέρα ενός ανηλίκου κοριτσιού κατήγγειλε πως ένας από τους συλληφθέντες κατέγραψε VIDEO σεξουαλικής φύσης και στη συνέχεια το διέδωσε.

Η συλλήψεις έχουν γίνει την Πέμπτη το πρωί, ενώ η αστυνομία έχει κατασχέσει τα κινητά των συγκεκριμένων παικτών. Η Ρεάλ Μαδρίτης ακόμη δεν έχει πάρει θέση για τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα