Ροναλντίνιο: Αποφυλακίστηκε και κλείστηκε σε πολυτελή σουίτα

Ροναλντίνιο: Αποφυλακίστηκε και κλείστηκε σε πολυτελή σουίτα
Αποφυλάκιση Ροναλντίνιο AP IMAGES

Ύστερα από έναν και πλέον μήνα παραμονής στη φυλακή, ο δικαστής Γκουστάβο Αμαρίγια έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης του Ροναλντίνιο, ο οποίος έδωσε εγγύηση 1,6 εκατ. δολάρια και πλέον θα μένει σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο.

Το δικαστήριο στην Παραγουάη έκανε δεκτό το αίτημα του Ροναλντίνιο και του αδερφού του για αποφυλάκιση. Αφού κατατέθηκαν ως εγγύηση 1,6 εκατ. δοκάρια, ο Βραζιλιάνος πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα θα μένει σε ξενοδοχείο, στην Ασουνσιόν.

Σύμφωνα με τον Παραγουανό δημοσιογράφο Ραούλ Ραμίρες της εφημερίδας Ultima Hora", τα χρήματα βγήκαν από λογαριασμό του ίδιου του "Ρόνι". Παρών στο δικαστήριο δεν ήταν ο Ροναλντίνιο, αλλά οι δικηγόροι του Alcides Cáceres και Adolfo Marín. Από εδώ και στο εξής ο 40χρονος θα διαμένει σε προεδρική σουίτα στο τετράστερο ξενοδοχείο Palma Roga.

Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Μαρτίου η εισαγγελία στην Παραγουάη είχε απορρίψει το αίτημα του Ροναλντίνιο για προσωρινή αποφυλάκιση, παρότι οι δικηγόροι του είχαν προσφέρει το ίδιο ποσό. Ο Βραζιλιάνος είχε συλληφθεί στις 5 Μαρτίου για κατοχή πλαστού διαβατηρίου στην προσπάθειά του να μπει στην Παραγουάη.


Εκεί θα περάσει και το επόμενο διάστημα ο Ροναλντίνιο, μιας και θα βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό. Το ξενοδοχείο στο οποίο θα διαμείνει μαζί με τον αδερφό του, μέχρι να διερευνηθεί η υπόθεσή τους είναι πολυτελέστατο και θα τους παρέχει όλες τις ανέσεις.

Πηγή: 

Sport24.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ποδόσφαιρο, Φυλακές
SHARE:

24Media Network