Σούπερ σταρ του ελληνικού ποδοσφαίρου για την οργανωτική επιτροπή του Euro 2028

Σούπερ σταρ του ελληνικού ποδοσφαίρου για την οργανωτική επιτροπή του Euro 2028
Φωτογραφία αρχείου MotionTeam

Βαρύ όνομα του ποδοσφαίρου μας θα βολιδοσκοπηθεί σύντομα για να αναλάβει πόστο στην οργανωτική επιτροπή του Euro 2028.

Πολύ μεγάλο όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου αναμένεται να πλαισιώσει την οργανωτική επιτροπή της διεκδίκησης του Euro 2028 για την ελληνική πλευρά (το τουρνουά θα διεκδικήσουν οι Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες, ίσως και πριν το Πάσχα, θα γίνει η κρίσιμη επαφή έτσι ώστε να αναλυθούν στον υποψήφιο όλες οι παράμετροι αλλά τα καθήκοντα που θα έχει σε περίπτωση που πει το ναι και ενταχθεί επισήμως στο πρότζεκτ.

Ο υποψήφιος έχει κάνει μεγάλη καριέρα (στο σχετικά πρόσφατο) παρελθόν και έχει αφήσει το δικό του διακριτό αποτύπωμα τόσο με την απόδοσή του μέσα στο γήπεδο όσο και με τη στάση του μέσα σ’ αυτό. Επίσης το όνομά του είναι αναγνωρίσιμο στο εξωτερικό κάτι που προφανώς θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στην οργανωτική επιτροπή.

Οι τελικές εξελίξεις θα λάβουν χώρα μόλις δώσει το τελικό ΟΚ ο Πρωθυπουργός ο οποίος ενημερώνεται διαρκώς για τις εξελίξεις.

Στην επιτροπή, τέλος, μετά από κοινή απόφαση των τεσσάρων χωρών θα συμμετέχουν εξ οφίτσιο οι Υπουργοί Αθλητισμού και οι επικεφαλής των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών της κάθε χώρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα