Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ξεχωριστή αφιέρωση στην κάμερα μετά τον θρίαμβο

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ξεχωριστή αφιέρωση στην κάμερα μετά τον θρίαμβο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς. Η όμορφη αφιέρωσή του στην κάμερα, μετά το τέλος του παιχνιδιού! Τι έγραψε.

Με μια όμορφη αφιέρωση έκλεισε το παιχνίδι ο Στέφανος Τσιτσιπάς προς τον θρυλικό Έλληνα τενίστα, Γιώργο Καλοβελώνη. Ο νεαρός τενίστας έγραψε με μαρκαδόρο πάνω στην κάμερα τη λέξη “Καλοβελωνιές!”.

Εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος μετά το τέλος του παιχνιδιού, αφού κατάφερε νίκησε και απέκλεισε το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Τι κι αν έπαιζε με το No 1 της κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς; Τι κι αν έχασε το πρώτο σετ; Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε την ανατροπή, είχε τα ψυχικά και αγωνιστική αποθέματα, νίκησε τον Σέρβο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Shanghai Masters.

Αντίπαλός του ο Ρώσος, Ντανίλ Μεντβέντεβ (No 4 της κατάταξης), ο οποίος νωρίτερα είχε νικήσει με 2-0 σετ τον Ιταλό, Φάμπιο Φονίνι. Η αναμέτρηση στη Σανγκάη δεν ξεκίνησα καλά για τον Έλληνα τενίστα; Ο Νόλε μπήκε πιο δυνατά και πήρε τον αέρα του Στέφανου.

Πήρε έτσι εύκολα το πρώτο σετ με 6-3 στα games. Ο Τσιτσιπάς, ωστόσο, βελτιωνόταν σταδιακά από game σε game κι από σετ σε σετ κι αυτό αποτυπώθηκε στο κορτ. Στο δεύτερο σετ έπαιξε στα όρια με τον Τζόκοβιτς και τελικά το πήρε με 7-5.

Με την ίδια αποφασιστικότητα μπήκε και στο τρίτο και πιο καθοριστικό.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης

Ο καλύτερος πόντος του ματς για τον Τσιτσιπά: 

Η απόγνωση του Τσιτσιπά στις απίθανες άμυνες του Τζόκοβιτς:

Όλα τα άπιαστα σερβίς του Τσιτσιπά:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα