Στους 32 του τουρνουά της Ρώμης η Σάκκαρη

Στους 32 του τουρνουά της Ρώμης η Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη Eurokinissi Sports

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει στο τουρνουά της Ρώμης αφού επικράτησε με 2-0 της Αναστασία Παβλιουτσένκοβα για την πρόκριση στους "32".

Mετά το παρθενικό τουρνουά που κατέκτησε στο Μαρόκο, η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό στη Μαδρίτη, όμως πήγε στη Ρώμη με στόχο να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα. Όπερ και εγένετο…

Με πολύ καλή εμφάνιση, η πρωταθλήτριά μας επιβλήθηκε της Αναστασία Παβλιουτσένκοβα με 2-0 σετ και προκρίθηκε στις “32” του Internazionali BNL d’ Italia στην ιταλική πρωτεύουσα. Η 23χρονη ήταν εξαιρετική στο πρώτο σετ, το οποίο έκανε δικό της με 6-1 γκέιμ, ενώ στο δεύτερο επικράτησε με 7-5 (βρισκόταν πίσω με 4-1) και πέρασε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά των 3,4 εκατομμυρίων ευρώ, που ανήκει στην κατηγορία Premier 5 της WTA.

Θυμίζουμε πως στη Ρώμη έπρεπε να παίξει στα προκριματικά, χάνοντας για μια θέση την απευθείας είσοδό της στο κυρίως ταμπλό, αλλά αυτό τη βοήθησε να βρει καλό ρυθμό. Μετά τις νίκες επί της Βέρα Ζβονάρεβα και της Άντρεα Πέτκοβιτς, απέκλεισε και την Παβλιουτσένκοβα.

Την Τετάρτη (15/5), θα αντιμετωπίσει την Ανέτ Κονταβέιτ για ένα εισιτήριο στη φάση των “16”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα