Super League: Νέος πρόεδρος ο Μπουτσικάρης

Super League: Νέος πρόεδρος ο Μπουτσικάρης
Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης Eurokinissi

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης με ψήφους 8-5 επικράτησε του Αλέξη Κούγια εκλέχτηκε νέος πρόεδρος της Super League για τη σεζόν 2020-21.

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία του Δ.Σ. της Super League στην οποία προέκυψε και ο νέος πρόεδρος της Λίγκας. Αυτός θα είναι ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης αφού συγκέντρωσε την πλειοψηφία της προτίμησης των μελών του συνεταιρισμού, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sport24.gr.

Μετά την απόφαση για το πρόγραμμα από την 4η μέχρι την 7η αγωνιστική στα playoffs και τα playouts η συζήτηση στο Δ.Σ. της Super League πήγε στο αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή της διαδικασίας, όμως με ψήφους 8-6 έγιναν κανονικά οι εκλογές.

Έτσι, προχωρήσαμε στη διαδικασία της ψηφοφορίας για την εκλογή νέου προέδρου στη Super League. Οι υποψήφιοι ήταν ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης και Αλέξης Κούγιας. Τελικά, εκείνος που επικράτησε με 8 ψήφους έναντι πέντε ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ υπήρξε και μία λευκή ψήφος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπέρ της υποψηφιότητας του Μπουτσικάρη ψήφισαν οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία και Βόλος, ενώ εκείνη του Αλέξη Κούγια στήριξαν ΑΕΛ, Ολυμπιακός, Άρης, Πανιώνιος και Ατρόμητος. Αντίθετα, λευκό ψήφισε ο Αστέρας.

Ετσί, ο 42χρονος δικηγόρος, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, είναι ο νέος πρόεδρος της Super League, ενώ την ίδια ώρα η Κάτια Κοξένογλου παρέμεινε αναπληρώτρια πρόεδρος.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα