Τέλος ο Τζέιμς από τη Μονακό
Διαβάζεται σε 1'
Ο Μάικ Τζέιμς μετά από πέντε χρόνια αποχαιρέτησε τη Μονακό, μέσω ανάρτησής του στα social media.
- 11 Ιουνίου 2026 14:53
Έπειτα από πέντε χρόνια κοινής πορείας, o Μάικ Τζέιμς και η Μονακό θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους.
Ο Αμερικανός γκαρντ αποχαιρέτησε τον γαλλικό σύλλογο μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας μία σειρά φωτογραφιών με τους συμπαίκτες του, αλλά και τον πρώην προπονητή του, Βασίλη Σπανούλη.
Όπως γράφει το SPORT24, τη φετινή σεζόν στην EuroLeague με τους Μονεγάσκους σε 39 αναμετρήσεις σημείωσε κατά μέσο όρο 16.4 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 6.5 ασίστ, συγκεντρώνοντας 19.1 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.
Αναλυτικά, όσα ανέφερε στην ανάρτησή του: “Πολλοί μιλάνε για την κληρονομιά και για το πώς θα σε θυμούνται. Εγώ προτιμώ να θυμάμαι τα πράγματα που καταφέραμε και τους ανθρώπους που τα πετύχαμε μαζί. Ήταν πέντε υπέροχα/τρελά/απρόβλεπτα/καταπληκτικά χρόνια και δεν θα τα αντάλλασα με τίποτα στον κόσμο. (Υ.Γ. Είναι δύσκολο να βρω φωτογραφίες όλων.)”.