Τεντόγλου: Εξηγεί γιατί δεν χαιρέτησε τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ κατά την επιστροφή στο ξενοδοχείο

Τεντόγλου: Εξηγεί γιατί δεν χαιρέτησε τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ κατά την επιστροφή στο ξενοδοχείο
Ο Μίλτος Τεντόγλου AP

Ο Μίλτος Τεντόγλου μαζί με τον Γιώργο Πομάσκι, αλλά και τον Α' ειδικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο, εξήγησαν τι ακριβώς συνέβη κατά την αποθεωτική υποδοχή του στο ξενοδοχείο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου μαζί με τον Γιώργο Πομάσκι, αλλά και τον Α’ ειδικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο, θέλησαν να λύσουν την παρεξήγηση και να εξηγήσουν τι ακριβώς συνέβη κατά την αποθεωτική υποδοχή του στο ξενοδοχείο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Έλληνα πρωταθλητή.

Όπως αναφέρει το SPORT24, η κίνηση του Τεντόγλου να μην χαιρετήσει τον κ. Δημάκο σχολιάστηκε εντόνως στα social media, αλλά ο χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής ξεκαθάρισε την κατάσταση μέσω video που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του ΣΕΓΑΣ.

“Καλησπέρα. Αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί δεν έχει καμία βάση και θέλουμε να σας το εξηγήσουμε”, αναφέρει αρχικά ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι, ενώ στη συνέχεια τον λόγο παίρνει ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους αναφέροντας:

“Παιδιά, χτες αυτό που έγινε, που δεν χαιρέτησα τον κύριο Δημάκο, ο οποίος είχε φίλος μου και τον ξέρω πολλά χρόνια, είναι γιατί είχα να δω τον παππού μου πάνω από δύο χρόνια. Ψέματα, έναν χρόνο. Ο παππούς μου έχει πρόβλημα υγείας πολύ σοβαρό και ταξίδεψε έως εδώ. Ήθελα απλά να του δώσω τη χαρά να τον χαιρετήσω πρώτα κι αυτό έκανα. Το έκανα για τον παππού μου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο ΣΕΓΑΣ με στηρίζει όλα τα χρόνια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ κοντά μας με τους αθλητές και βοηθάει συνεχώς”.

Ο κ. Δημάκος συμπλήρωσε: “Μα το λες και στο video, ακούγεται στο video: ‘Πρώτα τον παππού’. Αλίμονο”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα