Το αντίο του Nτέγιαν Μποντιρόγκα στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Το αντίο του Nτέγιαν Μποντιρόγκα στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Το δικό του "αντίο" στον Παύλο Γιαννακόπουλο είπε ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα μέσω του Sport24.gr λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του ιστορικού παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Η είδηση του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου έχει κάνει τον γύρω της Ευρώπης μέσα σε λίγα λεπτά. Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα έμαθε τα άσχημα μαντάτα από την Αθήνα και μέσω του Sport24.gr έστειλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια “αυτού του σπουδαίου ανθρώπου”, όπως τον χαρακτήρισε. Μπορεί να πέρασε μόνο μια τετραετία στον Παναθηναϊκό, αλλά όπως εξήγησε ο ίδιος πρόκειται για μια συνεργασία που στιγμάτισε τη ζωή και την καριέρα του.

Έμαθα τα νέα το πρωί. Τι να πω; Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του, τον Δημήτρη, τον κύριο Θανάση και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Ο κ. Παύλος θα είναι για πάντα στην καρδιά μου, στην καρδιά της οικογένειάς μου. Ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας μου ο Παναθηναϊκός, χάρη σε εκείνον. Ο Παναθηναϊκός έχασε έναν μεγάλο πρόεδρο, έναν σπουδαίο άνθρωπο. Είχε καλή καρδιά, έχτισε τον Παναθηναϊκό σε αυτό που είναι τα τελευταία τριάντα χρόνια. Πέρασα ανεπανάληπτες στιγμές στην Αθήνα χάρη στον Παύλο. Λυπάμαι πολύ για αυτό που έγινε“, ήταν οι ατάκες που είπε ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα