Τότεναμ: Θύμα απόπειρας ένοπλης ληστείας ο Έμερσον Ρογιάλ – “Έπεσαν” 29 πυροβολισμοί

Τότεναμ: Θύμα απόπειρας ένοπλης ληστείας ο Έμερσον Ρογιάλ – “Έπεσαν” 29 πυροβολισμοί
2021 MATT DUNHAM / AP IMAGES

Ο Έμερσον Ρογιάλ δέχθηκε επίθεση από ένοπλο άνδρα στη Βραζιλία, ο οποίος ήθελε να τον ληστέψει κατά την επιστροφή του στο σπίτι του, ωστόσο ένας αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας τον έσωσε και σε ανταλλαγή πυροβολισμών, τραυμάτισε τον λυστή.

Ο Έμερσον Ρογιάλ έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στη Βραζιλία, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Λατινικής Αμερικής. Ο Βραζιλιάνος μπακ της Τότεναμ επέστρεφε από ένα κλαμπ που είχε πάει να διασκεδάσει στις τρεις τα ξημερώματα της Παρασκευής και ένας άγνωστος τον πλησίασε με όπλο για να τον ληστέψει.

Αφού του απέσπασε υπό την απειλή όπλου το ρολόι και μια αλυσίδα, ένας αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας εκείνη τη στιγμή, αντιλήφθηκε το συμβάν και έβγαλε το πιστόλι του για να υπερασπιστεί τον Έμερσον.

Οι δύο άνδρες, όπως αναφέρει το SPORT24, άρχισαν να ανταλλάσσουν πυροβολισμούς (συνολικά έριξαν 29 σφαίρες), με τον αστυνομικό να τραυματίζει τον ληστή στην πλάτη του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στον Έμερσον, ο οποίος πριν από το συμβάν είχε βγάλει φωτογραφία με τον αστυνομικό που δήλωσε θαυμαστής του.

Σύμφωνα με τον πατέρα και ατζέντη του, ο Έμερσον είναι συγκλονισμένος από το περιστατικό και επιθυμεί να γίνει καλά ο ληστής και να απονεμηθεί δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα