Βαλκανικό 2025: O Καραλής συνέτριψε το ρεκόρ αγώνων με άλμα στα 5,92μ.
Διαβάζεται σε 1'
Οι δύο πρώτες θέσεις στον τελικό του άλματος επί κοντώ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Βόλου βάφτηκαν στα γαλανόλευκα, καθώς ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε το χρυσό κι ο Γιάννης Ρίζος το ασημένιο. Ο “Μανόλο” συνέτριψε το ρεκόρ αγώνων με άλμα στα 5,92μ.
- 27 Ιουλίου 2025 22:48
Σε ελληνική υπόθεση εξελίχθηκε ο τελικός του άλματος επί κοντώ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Βόλου.
Όπως γράφει το SPORT24, ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε με άνεση την πρωτιά, ενώ τη δεύτερη θέση και το ασημένιο πήρε ο Γιάννης Ρίζος με άλμα στα 5,65μ.
Για να πανηγυρίσει το χρυσό ο “Μανόλο” χρειάστηκε να περάσει με την τρίτη προσπάθεια τα 5,92μ., συνθλίβοντας το ρεκόρ αγώνων, που ο ίδιος είχε από το 2021 στη Σερβία με άλμα στα 5.70μ.
Ο 25χρονος άλτης έψαξε και το κάτι παραπάνω, φτάνοντας μάλιστα μερικά χιλιοστά μακριά από την κατάρριψη του ατομικού και πανελλήνιου ρεκόρ με άλμα στα 6,11μ. όμως και οι τρεις προσπάθειές του ήταν άκυρες, με κυρίως τη δεύτερη και την τρίτη να είναι οριακές.