Βασίλης Σπανούλης: Τα δάκρυα συγκίνησης της Ολυμπίας Χοψονίδου στο αντίο του Kill Bill

Βασίλης Σπανούλης: Τα δάκρυα συγκίνησης της Ολυμπίας Χοψονίδου στο αντίο του Kill Bill
YOUTUBE

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου, ήταν δακρυσμένη λίγο πριν να πάρει τον λόγο ο Kill Bill και μετά το συγκινητικό video του Ολυμπιακού για την καριέρα του.

Συγκινημένη εμφανίστηκε η Ολυμπία Χοψονίδου στη συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη για το αντίο της καριέρας του.

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, όπως αναφέρει το SPORT 24 βούρκωσε μετά το συγκινητικό video που παρουσίασαν οι ερυθρόλευκοι για την καριέρα του Kill Bill, λίγο πριν πάρει τον λόγο στο πάνελ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Kill Bill Out - Ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρετά τα παρκέ

Το SPORT24 αποχαιρετά τον Βασίλη Σπανούλη με μια ζωντανή, τιμητική εκπομπή από το ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα studio με τον Παντελή Βλαχόπουλο να συντονίζει τους δημοσιογράφους σε ΣΕΦ και Λάρισα. Σε ζωντανή σύνδεση με το ΣΕΦ, οι Παντελής Διαμαντόπουλος και Βασίλης Σκουντής θα μεταφέρουν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα συμβαίνουν στον αποχαιρετισμό του Ολυμπιακού στον αρχηγό του.

ADVERTISING

Ο απεσταλμένος του SPORT24 στη Λάρισα, Αλέξανδρος Ξενικάκης, θα βρεθεί στην πατρίδα του Βασίλη Σπανούλη με καλεσμένους που θα μιλήσουν για τον Βασίλη Σπανούλη.

Μη χάσετε το σπουδαίο αφιέρωμα στην καριέρα του σπουδαίου μπασκετμπολίστα. "Οι 7 ζωές του Βασίλη Σπανούλη" σε ένα μοναδικό longread για τα σημεία - σταθμούς στην καριέρα του Kill Bill.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ολυμπιακός
SHARE:

24Media Network