Βόλος – Άρης 0-1: Αντίδραση και 2/2 με Μπρούνο Γκάμα

Βόλος – Άρης 0-1: Αντίδραση και 2/2 με Μπρούνο Γκάμα

Ο Άρης επικράτησε εκτός έδρας (0-1) του Βόλου σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στα ισάριθμα πρώτα ματς της Super League Interwetten.

Ο οδυνηρός αποκλεισμός από την Κόλος Κοβαλίβκα και το ευρωπαϊκό αντίο έφεραν εξελίξεις στον Άρη με την απόλυση του Μίχαελ Ένινγκ. Οι κίτρινοι αναζητούσαν την αντίδραση υπό το βλέμμα του νέου τους προπονητή, Άκη Μάντζιου, ο οποίος βρέθηκε στο Πανθεσσαλικό.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, σίγουρα δίχως να εντυπωσιάσει, οι Θεσσαλονικείς έφυγαν από το Πανθεσσαλικό με τη νίκη (0-1) επί του Βόλου χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα. Έφθασαν έτσι στη δεύτερη νίκη τους στα ισάριθμα πρώτα ματς της Super League Interwetten.

1. ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΙ ΕΠΑΙΞΕ ΠΙΣΩ

Όπως αναφέρει το https://www.sport24.gr/

, ο Άρης δεν είχε πραγματικά πολλές ευκαιρίες για να παραβιάσει την εστία του στο πρώτο ημίχρονο. Τόσο η μία προσπάθεια του Γκανέα, όσο και οι δύο του Σάσα δεν δημιούργησαν κίνδυνο στην εστία των γηπεδούχων.

Οι κίτρινοι απείλησαν με τον Ντάτκοβιτς στο 43ο λεπτό. Κι όμως πήγαν με προβάδισμα στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού χάρη στο πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπρούνο Γκάμα. Στο 15ο λεπτό ο Πορτογάλος έκανε το κοντρόλ στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Μπαριέντος. Ο ίδιος εκτέλεσε και ήταν εύστοχος.

2. ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Το ματς δεν διεκδίκησε επουδενί δάφνες ποιότητες. Δεν είναι μόνον οι λιγοστές αξιόλογες φάσεις των δύο ομάδων. Ενδεικτικό του κακού θεάματος στο Πανθεσσαλικό είναι ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να περάσει πάσα στην πλάτη της αντίπαλης. Το κοντέρ έμεινε στο μηδέν τόσο για το Βόλο, όσο και για τον Άρη.

3. Ο ΒΟΛΟΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΤΟ VAR

Οι κίτρινοι είχαν το προβάδισμα από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα, αλλά και οι Θεσσαλοί δεν απείλησαν πραγματικά. Ο Κολόμπο έκανε το σουτ στο 24ο λεπτό μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στα σώματα των φιλοξενούμενων αμυντικών.

Οι κυανέρυθροι ήταν αναιμικοί. Ο Δουβίκας για παράδειγμα δεν κατάφερε να απειλήσει τον Κουέστα, ενώ και οι Περέρα και Γέντρισεκ είχαν από μία καλή στιγμή. Στο 89ο λεπτό ο Τέκιο σκόραρε με κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς κρίθηκε ότι η μπάλα είχε περάσει όλη τη γραμμή (άουτ) όταν έκανε τη σέντρα από αριστερά ο Μαρτίνες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version