Βούρκωσε ο Σφαιρόπουλος: “Από τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας μου”

Βούρκωσε ο Σφαιρόπουλος: “Από τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας μου”
Youtube

Ενα βήμα πριν δακρύσει έφτασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου για την επέκταση της συνεργασίας του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τρομερά συγκινημένος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου για την επέκταση της συμφωνίας του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, βούρκωσε και σχεδόν δάκρυσε όταν εξήγησε ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές της προπονητικής του καριέρας.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών ξεκίνησαν πριν από τρεις εβδομάδες και αποδείχθηκαν σύντομες, καθώς και οι δύο πλευρές ήταν ευχαριστημένες από τη συνεργασία τους, με τον Έλληνα προπονητή να γίνεται από τη σεζόν 2020/21 ο πιο καλοπληρωμένος τεχνικός στην ιστορία της Μακάμπι Τελ Αβίβ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sport24.

“Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους ανθρώπους της Μακάμπι που κάνουν τα πάντα για το καλό της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω και τους παίκτες που πάντα προσπαθούν και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Τα συναισθήματα είναι έντονα, είναι μία από τις πιο σημαντικές και όμορφες στιγμές στην καριέρα μου” είπε ο Σφαιρόπουλος, που ζει πλέον μαζί με την οικογένειά του στο Τελ Αβίβ και προσπαθεί να επαναφέρει την ιστορική ομάδα στην ελίτ της Ευρώπης.

Δείτε το video με τις δηλώσεις (2:20) του Γιάννη Σφαιρόπουλου: 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα