Ξέσπασε ο Αλαφούζος: “Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει, υπάρχουν θυγατρικές ομάδες, έχουμε ένα άχρηστο υπουργείο”

Διαβάζεται σε 1'
Ξέσπασε ο Αλαφούζος: “Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει, υπάρχουν θυγατρικές ομάδες, έχουμε ένα άχρηστο υπουργείο”

Λίγα λεπτά μετά από το “Χ” με τη Λαμία στη Λεωφόρο, ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV (πρώτη τηλεοπτική φετινή συνέντευξη), όπου διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, μίλησε στην COSMOTE TV μετά την ισοπαλία με τη Λαμία και εξέφρασε πολλά παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα, τα πέναλτι και το χρόνο των καθυστερήσεων που δόθηκαν στο τέλος.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το Sport24.gr, έκανε λόγο για θυγατρικές ομάδες, ενώ εξαπέλυσε πυρά κατά της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Αθλητισμού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος στην COSMOTE TV: “Θέλω να διαμαρτυρηθώ και για τη διαιτησία. Το πρωτάθλημα για να είναι αξιόπιστο, να έχει επιτυχία και κόσμο πρέπει οι ομάδες να αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνθήκες. Έχουμε ομάδες που έχουν θυγατρικές ομάδες, διαιτησίες περίεργες, οι διαιτητές φοβούνται. Υπάρχουν διαιτητές που φοβούνται.

Όλοι οι βασικοί μας αντίπαλοι φωνάζουν γιατί παίρνουμε πέναλτι. Σήμερα εκτός από τα αμφισβητούμενα πέναλτι δόθηκαν αστείες καθυστερήσεις. Το λέω και για την ΚΕΔ και για όλους είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Έχουμε τα βλακώδη μέτρα της κυβέρνησης κερασάκι στην τούρτα, ένα άχρηστο υπουργείο που δεν ξέρει τι κάνει το αριστερό χέρι το δεξί. Δεν πάει καλά η κατάσταση δυστυχώς”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα