Υπόθεση Καραλή: Περιμένει την κοινοποίηση για να δράσει η ΓΓΑ

Υπόθεση Καραλή: Περιμένει την κοινοποίηση για να δράσει η ΓΓΑ
O Eμαννουήλ Καραλής Eurokinissi Sports

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού περιμένει να ενημερωθεί επισήμως για την καταγγελία του Εμαννουήλ Καραλή για να πράξει τα δέοντα.

Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθεί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού την υπόθεση της καταγγελίας του Εμαννουήλ Καραλή κατά του προπονητή Δημήτρη Κυτέα για ρατσιστική συμπεριφορά που αποκάλυψε το Sport24.gr.

Εφόσον η καταγγελία κοινοποιηθεί γραπτώς στις υπηρεσίες της ΓΓΑ (κάτι που αναμένεται να γίνει την εβδομάδα που μας έρχεται), τότε θα υπάρξει σειρά από προβλεπόμενες ενέργειες σε συνεργασία πάντα με την αρμόδια ομοσπονδία που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο ΣΕΓΑΣ.

Είναι γεγονός πάντως ότι στη ΓΓΑ δεν έπεσαν και από τα σύννεφα με τη συγκεκριμένη καταγγελία κάτι που σημαίνει όηι η κατάσταση είναι μάλλον κοινό μυστικό για τους παροικούντες την αθλητική Ιερουσαλήμ.

Οπως, άλλωστε, έλεγε πηγή στο News24/7 “πρέπει να λάβουμε γνώση και όταν την λάβουμε θα μπορέσουμε να κάνουμε όλες εκείνες τις ενέργειες για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Και εφόσον χρειαστεί η απόφαση να είναι σκληρή”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα