Ζενίτ: Θετικός στον κορονοϊό (και) ο Τσάβι Πασκουάλ

Ζενίτ: Θετικός στον κορονοϊό (και) ο Τσάβι Πασκουάλ
Ο Τσάβι Πασκουάλ Eurokinissi

Η Ζενίτ ανακοίνωσε πως ακόμη τρία μέλη της βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό. Στους δεκατρείς (13) συνολικά οι έχοντες κορονοϊό, μεταξύ των οποίων ο Τσάβι Πασκουάλ.

Η Ζενίτ είναι σε γενικό συναγερμό αφού ο κορονοϊός έχει εισχωρήσει για τα καλά στο εσωτερικό της. Λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση πως δέκα (10) μέλη του διαγνώστηκαν θετικά σε κορονοϊό, ο ρωσικός σύλλογος προχώρησε σε νέα διαγνωστικά τεστ, που αποκάλυψαν ακόμη τρεις θετικούς.

Μεταξύ αυτών, σύμφωνα με το Sport24.gr, είναι ο Τσάβι Πασκουάλ και ο Ινίγο Θορθάνο (άμεσος συνεργάτης του), όπως έγινε επίσημα γνωστό. Πλέον, οι θετικοί σε κορονοϊό ανέρχονται στους δεκατρείς (13), με οκτώ εξ αυτών να είναι παίκτες, τέσσερις από το τεχνικό επιτελείο κι ένας φυσικοθεραπευτής.

Μέχρι στιγμής αυτοί που έχουν ανακοινωθεί από τη Ζενίτ ως έχοντες προσβληθεί από κορονοϊό είναι οι: Όστιν Χόλινς, Άντον Πούσκοφ, Βλάντισλαβ Τρούσκιν, Αρτούρας Γκουντάιτις, Ματέους Πονίτκα, Ιγκόρ Βόλκιν, Μπίλι Μπαρόν και Κέβιν Πάνγκος.

Ποιοι έχουν (απο)μείνει υγιείς; Οι Κέι Σι Ρίβερς, Ντένις Ζαχάροφ, Βιτάλι Φριντζόν, Γουίλ Τόμας, Ντμίτρι Κοστόφ, Μαξίμ Καρβάνεν, Αντρέι Ζούμπκοφ και Άλεξ Πόιθρες. Ήτοι, οκτώ παίκτες, πράγμα που σημαίνει πως η ρωσική ομάδα μπορεί να κατέβει αυτή την εβδομάδα στους αγώνες με Μπασκόνια (εκτός) και Βαλένθια (εκτός). Αν φυσικά δεν προκύψουν νέα κρούσματα.

Η νέα ανακοίνωση της Ζενίτ καταλήγει με τη σημείωση πως “η VTB League και η EuroLeague έχουν ενημερωθεί εγκαίρως για την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην οποία βρίσκεται η ομάδα μας”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα