60 χρόνια η Michelin στην Ελλάδα

60 χρόνια η Michelin στην Ελλάδα

Φέτος, συμπληρώνει 60 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα.

Από το 1957, μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο διανομής που διαθέτει σε όλη τη χώρα, προσφέρει στους καταναλωτές μία ευρεία γκάμα ελαστικών για αυτοκίνητα, φορτηγά, μοτοσικλέτες, αγροτικά και βιομηχανικά μηχανήματα. Κάθε μέρα, η Michelin υποστηρίζει περισσότερους από 300 μεταπωλητές ελαστικών στην Ελλάδα, προσφέροντας μαζί τους αξία στους τελικούς καταναλωτές.

Με μεγάλη ιστορία και εξαιρετικά αναγνωρίσιμη μάρκα, η Μichelin απολαμβάνει όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών. Αποστολή της εταιρείας είναι να προσφέρει καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα, τεχνολογίες και υπηρεσίες που ενσωματώνουν τα αποτελέσματα διεθνών ερευνών, εξυπηρετούν πραγματικές ανάγκες και βοηθούν να πηγαίνουμε μπροστά, πάντα με υψηλές αποδόσεις και ασφάλεια.

Η προστιθέμενη αξία στην ελληνική επιχειρηματικότητα

Δέσμευση της Michelin Ελλάδας είναι να υποστηρίζει απόλυτα τους μεταπωλητές ελαστικών, με τους οποίους συνεργάζεται, σε κάθε άκρη της χώρας, ώστε να αναπτύσσουν τις επιχειρήσεις τους και να γνωρίζουν, πρώτοι, όλες τις σύγχρονες διεθνείς εξελίξεις και τάσεις στην τεχνολογία, στην οδική ασφάλεια, στο marketing και στις πωλήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, η Michelin συμβάλλει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και αναπτύσσεται μαζί με τους συνεργάτες της όλα αυτά τα χρόνια. Ταυτόχρονα, η προστιθέμενη αξία που προσφέρει η Michelin στην ελληνική οικονομία αποτυπώνεται και στις εξαιρετικές και μακροχρόνιες συνεργασίες της με περισσότερους από 2.150 Έλληνες προμηθευτές τα τελευταία 10 χρόνια.

Συνεχείς επενδύσεις στην Ελλάδα

Με καταρτισμένο προσωπικό και σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αθήνα και στον Αυλώνα, η Μichelin επενδύει διαρκώς στην Ελλάδα, με όραμα να προωθεί την ασφαλή και βιώσιμη κινητικότητα. Ως υπεύθυνος εργοδότης, η Michelin Ελλάδας στηρίζει τους ανθρώπους της και τους παρέχει πλήρη εκπαίδευση, που τους εξελίσσει επαγγελματικά και τους επιτρέπει να ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών. Σε αυτό το πλαίσιο, η Michelin επενδύει σε μοντέρνες υποδομές, όπως το logistics center που διαθέτει στον Αυλώνα, το οποίο έχει βραβευτεί επανειλημμένα για τα πολύ υψηλά επίπεδα ασφάλειας και συμβάλλει στη βιωσιμότητα, με θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

SERACOM, MICHELIN, BETANET, 03APR2007
SERACOM, MICHELIN, BETANET, 03APR2007 PHOTO NIKOS DANIILIDIS

Tο logistics center της Michelin στον Αυλώνα

Όπως έχει δηλώσει ο Αναστάσιος Πηγαδιώτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Michelin Ελλάδας «Η Ελλάδα αποτελεί βασική αγορά για τη Michelin στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιανατολικής Ευρώπης. Εδώ και 60 χρόνια, συμβάλλουμε διαρκώς στον τομέα της κινητικότητας στην Ελλάδα, με δυναμική παρουσία στην αγορά. Είμαστε υπερήφανοι που τα προϊόντα και τις υπηρεσίες έχουν αναδειχτεί σε πρώτες επιλογές των καταναλωτών και έχουν ταυτιστεί με έννοιες, όπως καινοτομία, ποιότητα και ασφάλεια. Για πάνω από μισό αιώνα, η Michelin απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών και υποστηρίζει την ελληνική οικονομία μέσα από την απρόσκοπτη συνεργασία της με ελληνικές επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα αποτελεί μία υπεύθυνη εταιρεία που εστιάζει στη στήριξη του ανθρώπινου κεφαλαίου, της οικονομίας, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος. Η δυναμική μας ιστορία, μάς δείχνει το δρόμο για ένα μέλλον με πολλές προοπτικές. Προχωρώντας μπροστά, η Michelin επιβεβαιώνει κάθε μέρα τη δέσμευσή της στην Ελλάδα, καθώς εξελίσσεται για να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά και ενισχύει τη σχέση της με τους καταναλωτές μέσα και από ψηφιακά κανάλια».

60 χρόνια η Michelin στην Ελλάδα

Ο Αναστάσιος Πηγαδιώτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Michelin Ελλάδας

SHARE: