7η Δ.Ε.Α. (Mέρος Δ’)

7η Δ.Ε.Α. (Mέρος Δ’)
ekthautok17507s

Αρκετά νέα μοντέλα και όλα τα γνωστά supercar βρίσκονται στον τομέα 3!!! (video No3)

Η τρίτη κατά σειρά αίθουσα του εκθεσιακού κέντρου, είχε ως χαρακτηριστικό την ξεχωριστή παρουσία των εξωτικών μοντέλων.



Το συγκεκριμένο γεγονός ενδυναμώνει το χαρακτήρα της έκθεσης, γιατί τα supercar, αν και άπιαστα όνειρα για τους περισσότερους από εμάς, διεγείρουν τις αισθήσεις και κυρίως την όραση!



Ας δούμε όμως τα σημαντικότερα μοντέλα που θα συναντήσετε εδώ…




Βίντεο από την τρίτη αίθουσα της Δ.Ε.Α.









Volvo



Ξεκινώντας από τη Volvo θα σας πούμε ότι πρέπει να προσέξετε τα δύο νέα V70 και XC Crosscountry. Στον ίδιο χώρο υπάρχει η κορυφαία έκδοση του C30, το Τ5 σε μαύρη απόχρωση, ενώ σε περίοπτη θέση θα βρείτε το XC60 Concept, το οποίο μας φανερώνει τη νέα σχεδιαστική τάση με τις καμπύλες, που θα ακολουθήσει η μάρκα στο μέλλον.




Isuzu



Στο περίπτερο της Isuzu οι όμορφες παρουσίες στέκονται δίπλα στο νέο D-Max και στο MU7 4d 4×4.




Subaru



Στον ίδιο διάδρομο βρίσκεται η Subaru, η οποία παρουσιάστηκε με όλη την γκάμα των μοντέλων της. Η ανοιχτή μπλε απόχρωση του Impreza WRX STi με την προκλητική αεροτομή, λειτουργεί πάντα θετικά στα μάτια όσων λατρεύουν τη γρήγορη οδήγηση! Επίσης, δεν έλειψαν και τα επιτυχημένα Legacy και Forester.




Bentley



Η πολυτελής μάρκα θα σας συνεπάρει με την εντυπωσιακή Continental GT, αλλά και τις νέες Azure και Arnage R με τους 457 ίππους.




Jaguar – Morgan



Οι XKR και η ανοιχτή έκδοση της XK, δεν υπάρχει περίπτωση να μη συγκινήσουν, ακόμη και τους πιο δύσκολους. Νέα πρόσωπα για την Ελληνική αγορά είναι οι ανανεωμένες εκδόσεις των S-Type και XJ. Ακριβώς δίπλα βρίσκονται και τα δύο μοντέλα της Morgan με την γνώριμη ρετρό σχεδίαση.




Daihatsu



Στο περίπτερο του Ιάπωνα κατασκευαστή μια χαρούμενη νότα δίνει το άκρως συμπαθητικό διθέσιο cabrio Copen. Ακόμη, θα μπορέσετε να δείτε από κοντά τα Cuore και Sirion, καθώς και το φρέσκο Terios.




Audi



Ο χώρος που καταλαμβάνουν τα μοντέλα της Audi, είναι μεγαλύτερος στον τρίτο τομέα. Εξάλλου, οι πολλές νέες παρουσίες της Γερμανικής εταιρείας το κατέστησαν αναγκαίο. Τα Α5, S5, TTR και το εντυπωσιακό R8 αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό. Ακόμη και οι νέες εκδόσεις έφτασαν αριθμητικά τις έξι. Έτσι, επισκεπτόμενοι το συγκεκριμένο σημείο της έκθεσης θα συναντήσετε τα Α3 Sportback 1.8 TFSI, A4 2.0 TFSI, RS4 Avant, Q7 3.6 lt και Α8 Long με τον 12κύλινδρο κινητήρα σε διάταξη W.




Mazda



Η Mazda παρουσιάζει για πρώτη φόρα την αναθεωρημένη άποψη στην κατηγορία των SUV, που ακούει στο όνομα CX-7. Το νέο μοντέλο αποπνέει δυναμισμό, με τα σπορ χαρακτηριστικά να είναι εμφανή σε αρκετά σημεία, ενώ το κερασάκι στην τούρτα είναι ο κορυφαίος κινητήρας της εταιρείας (2.3 turbo). Επίσης, τα MX-5 roadster coupe και soft top δε θα μπορούσαν να λείπουν, αλλά ούτε και η χαρά της πίσω κίνησης, το RX-8. Ένα μεγάλο πόστερ προϊδεάζει τους επισκέπτες για τον ερχομό του νέου Mazda 2!




Porsche



Το περίπτερο της Porsche έχει ένα μεγάλο καλό! Είναι γεμάτο Porsche!! Φυσικά την τιμητική τους έχουν οι νέες Cayenne V6 3.6 lt, 4.8 S και 4.8 turbo. Από την άλλη, οι σκληροπυρηνικοί της ταχύτητας δε θα μπορούν να ξεκολλήσουν από την 911 turbo και τη λευκή GT3, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιπες καλλονές, όπως η Cayman, η Boxter S και η Carrera 4s, θα περάσουν απαρατήρητες.




Lamborghini – Lotus



Σύμφωνα με τις χρωματικές επιλογές των κατασκευαστών, το λευκό χρώμα επιστρέφει με τον πιο δυναμικό τρόπο! Ειδικά αν το αμάξωμα γράφει Lamborghini Murcielago LP640 ή Gallardo, τότε το θέαμα είναι μοναδικό. Πίσω από τις αλμπίνο Lamborghini είναι αραγμένες τρεις Lotus. Ανάμεσά τους διακρίνεται η νέα Elise S σε κόκκινο χρώμα, η Europa S σε μαύρο και η Exige S.




Maserati



Οι Maserati Coupe Gran Sport και Quattroporte Sport GT είναι αναμφίβολα δυο από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα της 7ης Δ.Ε.Α.




Landwind



Η πρώτη Κινέζικη εταιρεία αυτοκινήτων στη χώρας μας είναι η Landwind και εκπροσωπείται στην έκθεση με δύο SUV, τα X-Pedition, Vision, αλλά και με ένα MPV ονόματι Fashion.




Ferrari



Εδώ δεν υπάρχουν λέξεις, απλά θαυμασμός! Η μαύρη F430 και η κόκκινη 599 GTB Fiorano είναι πραγματικές κούκλες! Η 612 Scaglietti ίσως έχει ξεφύγει λίγο σχεδιαστικά σε σχέση με τις άλλες δύο, αλλά παραμένει μια Ferrari.




Lexus

Στο τμήμα της Lexus θα δείτε σε πρώτη πανελλαδική στατική παρουσίαση το νέο LS600h, καθώς και το LS 460. Εκτός από τα νέα μοντέλα, στην έκθεση υπάρχει το υβριδικό SUV υψηλών επιδόσεων RX400h, το τετραθέσιο coupe-cabriolet SC430 και τα GS450h και IS250.




Saab



Η Saab έχει παρατάξει όλη την γκάμα των μοντέλων 9-3 και 9-5, όμως το ειδικό έκθεμα είναι αυτό που περιμέναμε να δούμε και δεν είναι άλλο από το Saab 9-3 Biopower.




In the end…



Εμείς από το AUTO 24 αυτό που έχουμε να πούμε είναι, ότι απολαύσαμε την 7η Δ.Ε.Α., η οποία σίγουρα κάλυψε με επάρκεια όλο τα φάσμα της αυτοκίνησης που δρα στη χώρα μας. Εάν δεν έχετε πάει ακόμη και σας συγκινούνε τα αυτοκίνητα, αξίζει να περάσετε μια βόλτα. Εμείς να ευχηθούμε για την 8η Δ.Ε.Α. να είναι ακόμη μεγαλύτερη και με περισσότερες Ευρωπαϊκές ή ακόμη και Παγκόσμιες πρεμιέρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα