Βίντεο: Περιστατικό που σοκάρει στους δρόμους της Ρωσίας

Βίντεο: Περιστατικό που σοκάρει στους δρόμους της Ρωσίας

O γενικός κανόνας είναι ν’ αποφεύγουμε να εμπλεκόμαστε σε άσχημα περιστατικά στο δρόμο γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι εξέλιξη θα έχουν. Όταν δε αυτό σ’ αυτό το περιστατικό υπάρχει και χρήση βίας τότε είναι ένας ακόμη λόγος για να δώσουμε … τόπο στην οργή

Όταν δείτε ότι ο οδηγός είναι ήδη εκνευρισμένος δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον φορτίσετε περισσότερο. Αντ’ αυτού θα ήταν προτιμότερο να του μιλήσετε με ήρεμο και χαλαρό τρόπο.

Εντάξει, όλοι ξέρουμε την θεωρία αλλά τι γίνεται όταν ο άλλος αρχίζει και βρίζει; 

«Τι είπες;», πρέπει να είναι η συνηθέστερη φράση στο σημείο που δεν υπάρχει ίσως επιστροφή και η αντιπαράθεση έχει αρχίσει.Α

νάλογα που ζείτε, αυτό το περιστατικό μπορεί ν΄αρχίσει με αθυροστομίες, ίσως κάποια σπρωξίματα, αργότερα σε μία έντονη φιλονικία με κάποια …αξεσουάρ όπως ρόπαλο ή τσεκούρι και σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις να καταλήξει σε πυροβολισμούς.

Αν γίνει το τελευταίο, σημαίνει δύο πράγματα. Ή κάποιος από τους εμπλεκόμενους είναι τόσο πολύ τσαντισμένος που μέσα στο θυμό του δεν σκέφτεται τη φυλακή ή…..συμβαίνει στη Ρωσία.

Παρακολουθώντας  το βιντεάκι πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι προκάλεσε το γεγονός.  Βλέπουμε τον … ηλίθιο και την φίλη του να βγαίνουν από το Renault Clio. Eκείνος κρατώντας  ένα τσεκούρι χτυπάει το άλλο αυτοκίνητο.  Σαν να μην είναι όμως ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και κατευθύνεται πίσω στο αυτοκίνητό του, ανοίγει τη πίσω πόρτα και βγάζει ένα… περίστροφο και πυροβολεί.

 Ευτυχώς δεν φαίνεται να τραυματίζει κάποιον, ρίχνει τη βλοσυρή τελευταία ματιά που λέει «φίλε, κακώς τα έβαλες μαζί μου» , μπαίνει στο αυτοκίνητό του, το ίδιο κάνει και το…άγαλμα η φίλη του και εξαφανίζονται.

Ηθικό δίδαγμα; Μερικοί άνθρωποι που κυκλοφορούν στους δρόμους ή δεν έχουν σώας τας φρένας  ή είναι ιδιαίτερα οξύθυμοι και δυστυχώς δύσκολα τους εντοπίζεις από την πρώτη στιγμή. Έτσι, ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης είναι να κοιτά ο καθένας τη δουλειά του.

SHARE:

24Media Network