BMW Financial Services

BMW Financial Services
New Image

Μπορείτε πλέον να αγοράσετε τη νέα σας BMW ή Mini παίρνοντας δάνειο από την ίδια την εταιρεία (και όχι μόνο)

Η BMW Financial Services είναι η νέα υπηρεσία, που εξειδικεύεται στην παροχή χρηματοοικονομικών προϊόντων για τους πελάτες του Ομίλου BMW.



Η νέα Τράπεζα ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2006 και λειτουργεί ως υποκατάστημα της BMW Austria Bank.



Η ΒΜW Financial Services παρέχει μια πλήρη σειρά από χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες που περιλαμβάνει:




1. δάνεια


2. ασφαλιστικά προϊόντα


3. πακέτα προπληρωμένης συντήρησης


4. προγράμματα renting (μακροχρόνιας μίσθωσης)


5. πλήρη κάλυψη των Επίσημων Εμπόρων του δικτύου της BMW Hellas σε χρηματοδότηση αγορών χονδρικής, ανταλλακτικών, ανταλλαγών, κεφαλαίου κίνησης, πάγιου εξοπλισμού και εγκαταστάσεων.




Γιατί δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη υπηρεσία

Έχοντας ως στόχο την ικανοποίηση του πελάτη και την ολοκλήρωση της εμπειρίας BMW κατά την αγορά αυτοκινήτου, η BMW Financial Services προσφέρει πλήθος πλεονεκτημάτων τόσο προς τους καταναλωτές, όσο και προς το δίκτυο των Επίσημων Εμπόρων της.




Ποια τα πλεονεκτήματα

Τα προϊόντα της ΒΜW Financial Services προσαρμόζονται στις οικονομικές δυνατότητες των καταναλωτών, εξασφαλίζουν μεγάλη ευελιξία, μπορούν να ανανεωθούν ή να εξοφληθούν άμεσα, ενώ διατίθενται για την αγορά καινούριου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας ΒΜW.



Παράλληλα, οι Επίσημοι Έμποροι επωφελούνται από τις γρήγορες και απλές διαδικασίες, ενώ ταυτόχρονα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στους πελάτες τους πλήρη και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα.



Όλα τα παραπάνω ισχύουν όχι μόνο για τα αυτοκίνητα της BMW, αλλά και για τις μοτοσικλέτες και τα αυτοκίνητα Mini.




Δηλώσεις

Ο κ. Γιαλουρίδης, Πρόεδρος του BMW Group Hellas δήλωσε: “Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τη νέα Τράπεζα στο Group της BMW Hellas. Είμαστε βέβαιοι ότι η νέα υπηρεσία της ΒΜW θα υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Group, αυξάνοντας την πιστότητα και την ικανοποίηση των πελατών και ολοκληρώνοντας την εμπειρία BMW. Η BMW Financial Services απασχολεί έμπειρα στελέχη του χρηματοοικονομικού χώρου που σε μικρό χρονικό διάστημα δημιούργησαν και λειτουργούν μια άρτια υπηρεσία που υποστηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το δίκτυο της BMW”.




Δύο λόγια για το δυναμικό της BMW Group Financial Services

Η BMW Group Financial Services απασχολεί σήμερα 3.100 υπαλλήλους σε 52 χώρες και πρόσφατα ξεκίνησε τη λειτουργία της και στην Κίνα. Χρηματοδοτεί το 42,1% του BMW Group, ενώ το ενεργό πελατολόγιό της φτάνει τους 2,18 εκ. πελάτες. Η δραστηριότητά της ξεκίνησε το 1971 ως ΒΜW Kreditbank.



Στην Ελλάδα, η ΒΜW Financial Services με επικεφαλής τον κ. Σπύρο Φίλιππα απασχολεί 16 υπαλλήλους και έχει την έδρα της στα κεντρικά γραφεία της BMW Hellas, στη Γλυφάδα.



Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο κ. Σπύρος Φίλιππας στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο roof garden του ξενοδοχείου Hilton, στόχος τους για το 2007 είναι 2.000 πελάτες, δηλαδή το 20% των πωλήσεων.



Το αντίστοιχο πρόγραμμα στη Γερμανία αντιστοιχεί αυτή τη στιγμή στο 50 με 60% των πελατών της εταιρείας, δήλωσε ο κ. Bauer Giorg CEO της ΒΜW Financial Services (world).



Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κατεβάσετε (download) τα ενημερωτικά έντυπα που υπάρχουν στους αντιπροσώπους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα