C5 Exclusive

C5 Exclusive
c5exclisive5607small

Η Citroen παρουσιάζει τη νέα πλούσια και πολυτελή έκδοση C5 Exclusive 1.8lt 125 ίππων

Η επιτυχημένη έκδοση Exclusive εξοπλίζεται πλέον με τον κινητήρα 125 ίππων και είναι διαθέσιμη μόνο στην Ελλάδα.



Σας καλωσορίζουμε σε έναν κόσμο προσιτής πολυτέλειας, άνεσης, τεχνολογίας, ασφάλειας και ιδιαίτερου στιλ.




Τεχνολογία

Το Citroen C5 Exclusive 1,8lt 125 ίππων προσφέρει υψηλά επίπεδα τεχνολογίας αιχμής, διαθέτοντας μεταξύ άλλων αισθητήρες στάθμευσης μπροστά και πίσω, εσωτερικό καθρέφτη με αισθητήρα φωτεινότητας, καθρέφτη συνοδηγού με ρύθμιση parking για ασφαλέστερο παρκάρισμα, ενεργούς προβολείς Xenon με καθαρισμό προβολέων κα.




Ασφάλεια

Επιπλέον η κορυφαία ασφάλεια που παρέχει το κατατάσσει στην κορυφή της κατηγορίας του και πιο συγκεκριμένα διαθέτει ABS με Ηλεκτρονικό Κατανεμητή Πέδησης και ESP για αποτελεσματικότερη οδήγηση, 6 αερόσακους οι οποίοι εξασφαλίζουν ακόμα πιο ασφαλείς μετακινήσεις, Cruise Control κα.




Άνεση

Η εξαιρετική άνεση που προσφέρει ενισχύεται από την υδροενεργητική ανάρτηση III, τον αυτόματο κλιματισμό, τα ηλεκτρικά καθίσματα, τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, τα μπροστινά φωτιζόμενα αλεξήλια, την αυτόματη λειτουργία των προβολέων κα. Τέλος, το μοντέλο αυτό προσφέρεται με ζάντες 16΄΄ και βελούδινη επένδυση στον βασικό εξοπλισμό.



Ο πλούσιος αυτός εξοπλισμός σε συνδυασμό με την έντονη προσωπικότητα του C5 Exclusive 1.8lt και τους 125 ίππους το καθιστούν μία από τις δελεαστικότερες προσφορές της αγοράς.



Η νέα έκδοση προσφέρεται στην πλέον ανταγωνιστική τιμή των 21.950 Ευρώ ενώ αποτελεί μία από τις πιο συμφέρουσες προτάσεις της αγοράς και σύμφωνα πάντα με τον Κώδικα Τιμής Citroen.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα