Yamaha TMAX 560 & ΤMAX Tech Max 560: η 6η γενιά του sport scooter

Yamaha TMAX 560 & ΤMAX Tech Max 560: η 6η γενιά του sport scooter
matthijsvanroon.com

Το υπερ-δημοφιλές sport scooter έφτασε πλέον στην 6η γενιά του και αποκτά για το 2020 ισχυρότερο κινητήρα μεγαλύτερου κυβισμού.

Αγγίζοντας σχεδόν δύο δεκαετίες ζωής, το υπερ-δημοφιλές sport scooter της Yamaha έφτασε πλέον στην 6η γενιά του και αποκτά για το 2020 ισχυρότερο κινητήρα μεγαλύτερου κυβισμού (560 κ.εκ.) προδιαγραφών Euro5, καθώς και πιο «επιθετική» σχεδίαση, αλλά με λίγο μικρότερες διαστάσεις. Η αύξηση της ισχύος κατά 3,5% και της ροπής κατά 6% προσφέρουν περισσότερη δύναμη σε όλο το φάσμα των στροφών. Το νέο TMAX 560 αποδίδει 47 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και 5,7 kg-m ροπής στις 5.250 σ.α.λ., ενώ η αύξηση του κυβισμού -χάρη σε ελαφρύτερα μέρη του κινητήρα- δεν αύξησε το βάρος πάνω από 1%.

Η ανάρτηση και το κιβώτιο CVT έχουν τώρα νέες ρυθμίσεις και έχει βελτιστοποιηθεί το Traction Control και το σύστημα ψύξης, ενώ σχεδιαστικά οι αλλαγές είναι μικρής έκτασης: το πίσω φως LED είναι νέο, καθώς το νέο σχέδιο της ουράς επιτρέπει ευκολότερη πρόσβαση του συνεπιβάτη, ενώ τα ανασχεδιασμένα LED μπροστινά φλας είναι ενσωματωμένα στο fairing. Η έκδοση TMAX Tech Max 560 είναι η κορυφαία εξοπλιστική, έχοντας μεταξύ άλλων πλήρη συνδεσιμότητα με το smartphone, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, Cruise Control, θερμαινόμενη σέλα και γκριπ και πιρούνι χρυσού χρώματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα