Honda EV-STER

Honda EV-STER

Honda EV-STER, η επόμενη ημέρα των μικρών σπορ ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Διαθέτοντας ένα δυναμικό και καινοτόμο σχεδιαστικό στυλ σε συνδυασμό με εξαιρετικές περιβαλλοντικές επιδόσεις, το EV-STER, είναι ένα ηλεκτρικό πισωκίνητο διθέσιο σπορ αυτοκίνητο, που δίνει μία πρώτη γεύση της σπορ ηλεκτροκίνησης.

Η χρήση ελαφρών υλικών όπως είναι τα ανθρακονήματα έχουν δώσει τη δυνατότητα μείωσης του συνολικού του βάρους, στοιχείο που συμβάλει ουσιαστικά στις υψηλές επιδόσεις αλλά και στην αυξημένη αυτονομία, που αγγίζει τα 160 χιλιόμετρα περίπου. Το τιμόνι του EV-STER που έχει αντικατασταθεί από δύο μοχλούς συμβάλλει περαιτέρω στη χαρά της σπορ οδήγησης. Επιπλέον το EV-STER επιτρέπει στον οδηγό να ρυθμίζει την απόδοση του κινητήρα αλλά και την ανάρτηση συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην απόλυτη οδηγική απόλαυση.

Στο εσωτερικό του, ο πίνακας οργάνων εκτός από τις βασικές πληροφορίες δίνει τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης στο ηχοσύστημα, στο σύστημα πλοήγησης καθώς επίσης και εύκολη πρόσβαση στο internet. H σχεδίαση του επιτρέπει στον οδηγό να παραμένει επικεντρωμένος στην οδήγηση, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τον άνετο χώρο.

Με την παρουσία EV-STER, η Honda αποδεικνύει έμπρακτα ότι παραμένει προσηλωμένη στη σχεδίαση σπορ μοντέλων, τα οποία ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών της.

Τεχνικά χαρακτηριστικά EV-STER


Συνολικό μήκος 3,570mm

Συνολικό πλάτος 1,500mm

Συνολικό ύψος 1,100mm

Μεταξόνιο 2,325mm

Μεγ. Ταχύτητα 160km/h

Επιτάχυνση (0-60km/h) 5.0 sec

Αυτονομία Περίπου 160km (JC08 mode)

Μπαταρία 10kWh lithium-ion battery

Maximum battery output 58kW

Χρόνος ανεφοδιασμού 200V: κάτω από 3 ώρες

100V: κάτω από 6 ώρεςSHARE:

24Media Network