Η Escalade του Bergkamp

Η Escalade του Bergkamp
escaladeberg16307small

Ο Dennis Bergkamp καταχώρησε την Cadillac Escalade του, στο AUTO TRADER με τιμή πώλησης 40.932 ευρώ

Ο θρυλικός επιθετικός της Arsenal ήταν γνωστό ότι απεχθανόταν τις πτήσεις με το αεροπλάνο, γι’ αυτό κοίταξε να εξοπλίσει τη 2004 Cadillac Escalade, ξοδεύοντας αρκετές χιλιάδες αγγλικές λίρες.



Με κινητήρα V8 6 λίτρων, το Escalade παράγει 345 ίππους και έχει το ίδιο πάτωμα με το GMC Yukon Denali του David Beckham.



Στο Auto Trader εκτός από το Bergkamp, πουλάει και ο David Beckham το δικό του GMC Yukon Denali.




Πολλά εξτρά για… πολλά χιλιόμετρα

Ο Bergkamp ξόδεψε παραπάνω από 24.000 ευρώ για να γεμίσει την καμπίνα επιβατών με οθόνες, συστήματα ψυχαγωγίας Alpine (I.C.E.) και κάμερα οπισθοπορείας για το παρκάρισμα.



Οι χρωμιομένες επιφάνειες εκτός από το εσωτερικό, είχαν την τιμητική τους και στις τεράστιες ζάντες αλουμινίου, διαμέτρου 23 ιντσών.



Η Escalade έχει τεράστιες διστάσεις, ωστόσο μπορεί και επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 χ.α.ώ. σε 7,3 δευτερόλεπτα, ενώ το κοντέρ σταματά μόλις αγγίξει την τελική ταχύτητα των 209 χ.α.ώ.




Bergkamp Mini CV

Το 1995 η μεταγραφή του από την Inter Milan στην Arsenal (400 συμμετοχές), κόστισε 7.5 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας.



Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το περσινό καλοκαίρι. Σκόραρε συνολικά 37 γκολ για την Ολλανδία.



Κυριότερο κουσούρι του όπως προαναφέραμε είναι η φοβία του για τις πτήσεις των αεροπλάνων, έτσι οδηγούσε καλά εξοπλισμένα αυτοκίνητα ώστε να παρευρεθεί στα εκτός έδρας παιχνίδια.



Μπορείτε και εσείς να αγοράσετε το παλιό SUV του Bergkamp, το οποίο έχει γράψει 48.000 χλμ., στην ιστοσελίδα του Auto Trader με αρχική τιμή 40.932 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα