Η Honda αποκαλύπτει το νέο Civic για το WTCC 2014

Η Honda αποκαλύπτει το νέο Civic για το WTCC 2014

H Honda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το Honda Civic με το οποίο θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού (WTCC) του 2014.

Η σχεδίαση του αυτοκινήτου έγινε σύμφωνα με τους ολοκαίνουργιους τεχνικούς κανονισμούς που θα ισχύσουν για το πρωτάθλημα FIA WTCC το 2014.

Η έκδοση του Honda Civic WTCC ξεχωρίζει από τις επεκτάσεις στους θόλους των τροχών, τους τροχούς μεγάλης διαμέτρου, ένα πιο αποδοτικό αεροδυναμικό πακέτο και μία μεγάλη πίσω αεροτομή. Προσθέτοντας στα παραπάνω την αυξημένη ισχύ του κινητήρα, το αγωνιστικό 2014 Honda WTCC φιλοδοξεί να διατηρήσει τον Παγκόσμιο Τίτλο Κατασκευαστών για τη Honda και να υποστηρίξει τους οδηγούς στην κατάκτηση του δικού τους τίτλου.

Η Honda έχει προετοιμάσει δύο αυτοκίνητα τα οποία θα χρησιμοποιήσει η JAS Motorsport με οδηγούς τον Gabriele Tarquini και τον Tiago Monteiro, ενώ άλλα δύο αυτοκίνητα θα ετοιμαστούν για τις ιδιωτικές συμμετοχές των ομάδων Zengo Motorsport και Proteam Racing με οδηγούς τον Ούγγρο Norbert Michelisz και τον Μαροκινό Mehdi Bennani αντίστοιχα.

SHARE:

24Media Network