Η Lancia χορηγός στο 64ο Δ.Φ.Κ.

Η Lancia χορηγός στο 64ο Δ.Φ.Κ.
lanciamusa30507small

Η Lancia θα είναι ο κύριος χορηγός στο 64ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, από τις 29/8 έως τις 8/9 του 2007

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που η Lancia αναλαμβάνει κύριος χορηγός του Φεστιβάλ.




«Μετά την πετυχημένη εμπειρία μας πέρσι, η Lancia θα συνεχίσει να προάγει τη σχέση της με το σινεμά, γιατί το σινεμά είναι στιλ, κλάση, κομψότητα, παράδοση και καινοτομία», δήλωσε ο Olivier François, επικεφαλής της Lancia Automobiles.




«Είναι η τέλεια σύμπραξη, ένα πρόγραμμα που συνδέει την έβδομη τέχνη με τη μάρκα μας».



Η Lancia θα προμηθεύσει την οργανώτρια αρχή του Φεστιβάλ με τα κομψά της μοντέλα Musa, Phedra και Thesis, που θα συνοδεύσουν τις προσωπικότητες και τους αστέρες του κινηματογράφου όταν θα κινούνται προς το Lido.



Τα αυτοκίνητα θα φέρουν εικόνες με το αγαλματίδιο «Χρυσό Λιοντάρι» και την ιταλική σημαία. Επιπρόσθετα, η φίρμα θα δώσει το παρών στο Διεθνές Φεστιβάλ της Βενετίας με μια σειρά καινοτομιών για το κοινό.



Με αυτή την μεγάλη και πολύ σημαντική χορηγία η Lancia επιβεβαιώνει την επιλογή της ότι το σινεμά είναι μια πολιτιστική προβολή των δικών της αξιών: στιλ, ποιότητα ζωής στο εσωτερικό των αυτοκινήτων της, αυθεντικότητα, καινοτόμες λύσεις και επιλογές, προσωπικότητα, κομψότητα και συμπεριφορά.



Και, φυσικά, η χορηγία αυτή είναι μια υπόσχεση για το μέλλον της μάρκας, τις επιλογές και τις εκπλήξεις για τους φίλους της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα