Η νέα M3

Η νέα M3
bmwm3new5407s

Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας BMW M3 (μοντέλο παραγωγής) βρίσκονται εδώ. Κάντε κλικ για να δείτε την κόκκινη... οπτασία

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο θέμα μας, η M3 εφοδιάζεται για πρώτη φορά με 8-κύλινδρο κινητήρα, ο οποίος της εξασφαλίζει έξοχες επιδόσεις, λόγω των 420 ίππων που πηγάζουν από τα 4.0 λίτρα.



Η μέγιστη ροπή είναι 400 Nm, ενώ από τις 3, 900 rpm, είναι διαθέσιμο το 85% της μέγιστης ροπής σε μία κλίμακα ταχυτήτων 6,500 rpm.



Ένα νέο μοναδικό στοιχείο είναι η καθιερωμένη πλέον φιλοσοφία, των υψηλόστροφων κινητήρων Μ, με κόφτη στροφών στις 8,300 rpm.




Νέα χρώματα



Οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από τέσσερις αποχρώσεις για το αμάξωμα του αυτοκινήτου, που είναι το Melbourne Red (κόκκινο), το Jerez Black (μαύρο), το Interlagos Blue (μπλε) και τέλος το γνωστό ασημί με τους γαλάζιους ιριδισμούς που η BMW ονομάζει Silverstone και το έχουμε δει στη M5 και Μ6.




Εσωτερικό



Οι πρώτες φωτογραφίες της καμπίνας επιβατών, μας αποκαλύπτουν τη σπορ σχεδίαση που επιλέχθηκε για το συγκεκριμένο μοντέλο.



Το λογότυπο M είναι ευδιάκριτο σε αρκετά σημεία, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει η BMW από τους προκατόχους της κορυφαίας 3άρας.



Η υψηλή αισθητική κυριαρχεί, λόγω των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί, όπως για παράδειγμα το πολυτελές δέρμα.



Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα M3 θα έχουμε στο άμεσο μέλλον, αλλά απ’ ότι φαίνεται τα στοιχεία δε θα διαφέρουν ιδιαίτερα από τα αντίστοιχα του «Concept» που παρουσιάστηκε στη Γενεύη!




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα