Ιστοσελίδες Toyota & Lexus

Ιστοσελίδες Toyota & Lexus
toyotalexus21507small

Τέσσερις διαδικτυακοί προορισμοί σας ξεναγούν στον κόσμο της Toyota και της Lexus

Toyota.gr

Πιο συγκεκριμένα, στη διεύθυνση
www.toyota.gr δίνεται η δυνατότητα στο κοινό να αντλήσει κάθε πληροφοριακό υλικό υπό μορφή κειμένων και φωτογραφιών για κάθε δραστηριότητα της εταιρείας αλλά και αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Τoyota που παρέχει στον Έλληνα καταναλωτή.




Auris Blog

Επιπρόσθετα, η Τoyota Eλλάς προχώρησε πρόσφατα σε μια ακόμα πρωτοποριακή ενέργεια παρέχοντας στους Έλληνες bloggers τη δυνατότητα να οδηγήσουν το νέο Toyota Auris για μερικές μέρες, σε ένα test drive διαφορετικό από τα συνηθισμένα.



Πιο αναλυτικά, ο κάθε blogger μέσα από τη διεύθυνση
www.aurisblog.gr οδηγεί το νέο Auris και στη συνέχεια καταγράφει και δημοσιεύει τις δικές του εντυπώσεις μέσω του επίσημου blog που έχει δημιουργήσει η Τoyota Eλλάς για το νέο Auris. Στο επίσημο blog του Auris συμμετέχει και το Editors Blog του AUTO 24, βάζοντας επτά άτομα να οδηγήσουν το νέο hatchback.



Παράλληλα, και αυτοί που δεν είναι bloggers έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Auris από κοντά, συμπληρώνοντας την online αίτηση για test drive που υπάρχει στην ίδια ιστοσελίδα.

Όλοι όσοι πραγματοποιούν test drive με το νέο Auris μπαίνουν σε κλήρωση για ένα σαββατοκύριακο σε Πήλιο, Μονεμβάσια, Ναύπλιο, Χαλκιδική και Μάνη οδηγώντας το νέο μοντέλο. Ακόμη 5 τυχεροί, θα έχουν στη διάθεσή τους το Auris για ένα test-drive 3 ημερών στην πόλη τους.




Prius.gr

Στη νέα ηλεκτρονική σελίδα
www.prius.gr, οι Έλληνες ιδιοκτήτες Prius καταγράφουν τις απόψεις τους για το αυτοκίνητο καθώς επίσης και τις οδηγικές τους εμπειρίες μέσα απ’ αυτό.



Παράλληλα, μέσα απ’ την ιστοσελίδα αυτή ο επισκέπτης της έχει τη δυνατότητα να οδηγήσει το Toyota Prius συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα συμμετοχής, που υπάρχει στο site ή να καλέσει τη γραμμή Prius (800 11 17000), η οποία λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή (10.00 – 18.00) για να δηλώσει συμμετοχή για test drive.




Lexus.gr

Η Lexus προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές αναλυτική ενημέρωση για τα μοντέλα και τις υπηρεσίες Lexus μέσα από την ιστοσελίδα της,
www.lexus.gr.



O καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να δει και να θαυμάσει το τελευταίο επίτευγμα της Lexus, το LS600h, το οποίο βασίζεται απόλυτα στη φιλοσοφία και στους στόχους της εταιρείας, αλλά και εισάγει την επαναστατική, υψηλών επιδόσεων υβριδική τεχνολογία κίνησης της Lexus στη ναυαρχίδα της πολυτελούς μάρκας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα