Κερδίστε έκπτωση 9.000 ευρώ σε τρία ηλεκτρικά μοντέλα της Hyundai

Διαβάζεται σε 6'
Κερδίστε έκπτωση 9.000 ευρώ σε τρία ηλεκτρικά μοντέλα της Hyundai

Το νέο πρόγραμμα της Hyundai “Green Bonus”, προσφέρει εκπτώσεις έως και 9.000 ευρώ στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της γκάμας, δίχως στην έκπτωση αυτή να συμπεριλαμβάνεται κι η επιπλέον κρατική χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ».

Πολλοί από εμάς σκέφτονται εδώ και καιρό να κάνουν τη μεγάλη αλλαγή επιλέγοντας ένα ηλεκτρικό μοντέλο για τις μετακινήσεις τους, αλλά διστάζουν.

Τώρα όμως, είναι η μεγάλη ευκαιρία, καθώς τα τρία ηλεκτρικά μοντέλα της Hyundai, το KONA Electric, το IONIQ 5 και το IONIQ 6 γίνονται πλέον πιο προσιτά για τους υποψήφιους αγοραστές.

Πώς; Μέσω του προγράμματος «GREEN BONUS» της Hyundai που προσφέρει μια εντυπωσιακή έκπτωση 9.000 € στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της γκάμας, με το όραμα μιας βιώσιμης κοινωνίας να γίνεται πλέον πράξη.

Το καλύτερο βέβαια, δεν το έχετε ακούσει ακόμη, αφού στην έκπτωση αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται η επιπλέον κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ».

Αυτό λοιπόν, σημαίνει ότι με τον συνδυασμό των δύο προγραμμάτων, το KONA Electric ξεκινάει πλέον από 29.990€, το IONIQ 5 από 32.090€ και το IONIQ 6 από 32.490€, με την απόκτηση έτσι, ενός ηλεκτρικού οχήματος να γίνεται πιο εφικτή από ποτέ.

Hyundai KONA

Το Hyundai KONA δεν αναδείχθηκε τυχαία «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2024» στην Ελλάδα, κερδίζοντας την πρώτη θέση ανάμεσα σε 11 υποψήφια μοντέλα. Στην αμιγώς ηλεκτρική του παραλλαγή, είναι διαθέσιμο με δύο επιλογές ισχύος και μπαταριών.

Ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες μετακίνησης και τις επιθυμητές επιδόσεις, μπορείτε να επιλέξετε την ισχύ και την αυτονομία που σας εξυπηρετεί: την μπαταρία 48.4 kWh με αυτονομία έως 377 km. Ή την έκδοση 65.4 kWh που προσφέρει την καλύτερη αυτονομία στην κατηγορία με έως και 514 km με μία φόρτιση.

Προσφέρει άνεση για τα ταξίδια σας και διαθέτει άφθονο χώρο για επιβάτες και αποσκευές ή εξοπλισμό, ενώ στοχεύοντας στη μεγιστοποίηση του εσωτερικού χώρου διαβίωσης, το KONA Electric έχει αυξηθεί σε πλάτος και μήκος με άφθονο χώρο για τα πόδια και τους ώμους των επιβατών της 2ης σειράς.

Κι επειδή το KONA Electric θέτει νέα πρότυπα στην B-SUV κατηγορία, προσφέρει πρωτοποριακά συστημάτα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού. Τέλος, είναι εξοπλισμένο με το πιο σύγχρονο πακέτο τεχνολογιών Hyundai Smart Sense που περιλαμβάνει τα πρωτοποριακά συστήματα υποστήριξης οδηγού (ADAS).

Έτσι, για πρώτη φορά, το KONA Electric διαθέτει Highway Driving Assist, ένα συνδυασμό συστημάτων Lane Following Assist, Navigation και Smart Cruise Control. Αυτό χρησιμοποιεί αισθητήρες και δεδομένα χαρτών ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής λειτουργία και η αυτόματη προσαρμογή ταχύτητας.

Αμιγώς ηλεκτρικό IONIQ 5

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι κι η περίπτωση του ηλεκτροκίνητου IONIQ 5, με 170 άλογα στην πισωκίνητη εκδοχή και μπαταρία χωρητικότητας 58 kWh. Η μεσαία έκδοση του δημοφιλούς crossover αποδίδει 230 ίππους, εφοδιάζεται με μπαταρία 77 kWh, ενώ υπάρχει κι η κορυφαία με δύο ηλεκτροκινητήρες και 325 ίππους.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην έκδοση AWD, το IONIQ 5 χρησιμοποιεί δύο ηλεκτροκινητήρες ενσωματωμένους στον εμπρός και πίσω άξονα, που αποδίδουν ισχύ 325 PS (239 kW) και άμεση ροπή 605 Nm.

Το IONIQ 5 επαναπροσδιορίζει την αντίληψη του κόσμου για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία, με ταχύτερη φόρτιση και κομψότερο στυλ.

Με σχεδίαση που κόβει την ανάσα και δυναμική οδική συμπεριφορά, αλλά και ένα σύστημα μπαταρίας 800V για εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση, αυτό το ανατρεπτικό, ηλεκτρικό μεσαίο crossover θα σας προσφέρει συναρπαστικές επιδόσεις.

Το IONIQ 5 προσφέρει σπορ επιτάχυνση: ολοκληρώνει το σπριντ 0 – 100 km/h σε μόλις 5,1 δευτερόλεπτα στην έκδοση AWD με την High Battery, αλλά και κορυφαία αυτονομία έως 507 km χάρη στις έξυπνες τεχνολογίες αιχμής της Hyundai, ενώ οι σπορ επιδόσεις αγγίζουν τελική ταχύτητα 185 km/h.

IONIQ 6

Τέλος, το IONIQ 6, το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για το 2023, διατίθεται επίσης σε πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, με μπαταρίες ενεργειακής χωρητικότητας 53 kWh και 77,4 kWh.

Η ισχύς των πισωκίνητων παραλλαγών είναι 151 PS (με τη μικρότερη μπαταρία) και 229 PS (με τη μεγάλη), ενώ η τετρακίνητη, που προσφέρεται αποκλειστικά με την μπαταρία των 77,4 kWh αποδίδει 325 PS.

Όσο για την εκτιμώμενη αυτονομία ξεκινά από 429 km για την έκδοση με την μπαταρία των 53 kWh και φτάνει έως τα 614 km σε συνδυαστικό κύκλο για την πισωκίνητη παραλλαγή με τη μεγαλύτερη μπαταρία.

Η τελική ταχύτητα ανέρχεται σε 185 km/h ενώ στην ισχυρότερη έκδοση απαιτούνται 5,1 sec για τα 0-100 km/h.

Το IONIQ 6 σας πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντας ταχύτερη φόρτιση. Ανάλογα με το είδος χρήσης και την επιθυμητή απόδοση του αυτοκινήτου, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο μεγέθη μπαταριών και μεταξύ πίσω κίνησης ή τετρακίνησης. Ένα πρωτοποριακό σύστημα μπαταρίας 800 volt σας παρέχει την πολυτέλεια και την ευελιξία της υπερταχείας φόρτισης, ώστε να περνάτε λιγότερες ώρες στην πρίζα και περισσότερο χρόνο στο δρόμο.

Εντυπωσιακό τέλος, είναι και το εσωτερικό του με την υψηλή τεχνολογία, όπου τον πρώτο λόγο έχουν οι οθόνες για τον πίνακα οργάνων και το infotainment, μαζί με δύο ακόμα οθόνες στις άκρες του ταμπλό που μεταφέρουν εικόνα από τους (προαιρετικούς) ψηφιακούς εξωτερικούς καθρέπτες.

Ανακάλυψε περισσότερα για το «Green Bonus» της Hyundai πατώντας εδώ και επωφελήσου!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα