Kicherer SL K60 EVO Black

Kicherer SL K60 EVO Black
mercbenzSL6607small

Προσοχή μπορεί να μοιάζει με μεγάλη SLK, αλλά δεν είναι! Δείτε την SL K60 Evo Black που επιμελήθηκε η Kicherer

Με το δωδεκακύλινδρο Biturbo κινητήρα που αποδίδει 605 ίππους, η SL 600 είναι ένα παραπάνω από σπορ αυτοκίνητο με εντυπωσιακές επιδόσεις. Με δυνατό σημείο την επιτάχυνση καθώς πιάνει τα 100 χ.α.ώ σε 4,3 δευτερόλεπτα και τα 200 χ.α.ώ σε 14,2 δευτερόλεπτα και με τελική ταχύτητα τα 300 χ.α.ώ.



Η βελτιωμένη SLR είναι έτοιμη να κλέψει τις καρδιές των φίλων της ταχύτητας.




Σύγχρονη αεροδυναμική



Εκτός από την κομψή εμφάνιση, η Kicherer, προσφέρει για όλα τα μοντέλα SL βελτιωμένα αεροδυναμικά βοηθήματα. Τα οποία εκτός από το πιο αεροδυναμικό look, προσφέρουν και αύξηση των τιμών του downforce στις υψηλές ταχύτητες που πιάνει το αυτοκίνητο.



Το spoiler στο εμπρόσθιο προφυλακτήρα έχει κατασκευαστεί με σκοπό να “απορροφάει” τον αέρα και να δίνει καλύτερη οδηγική σταθερότητα κρατώντας του εμπρόσθιους τροχούς γερά στο δρόμο.



Ταυτόχρονα ο κεντρικός αεραγωγός επιτρέπει στο κινητήρα να “αναπνέει” καλύτερα, ενώ οι δύο μικροί αεραγωγοί στα πλάγια, βοηθούν στην καλύτερη ψύξη των φρένων.




Κομψή και σπορ εμφάνιση



Οι λεπτομέρειες που δίνουν μια πιο αγωνιστική εμφάνιση στην εντυπωσιακή SLR είναι τα πίσω φανάρια, οι διπλές εξατμίσεις, τα πίσω spoiler με τον ενσωματωμένο αεροδυναμικό διαχύτη, αλλά και τα καπό που είναι κατασκευασμένα από carbon.



Όσο για τους εσωτερικούς χώρους, ο “τυχερός” που θα το οδηγήσει θα πάρει μια γεύση απο F1, καθώς μπορείς να αλλάξει τις ταχύτητες από το τιμόνι, οπού υπάρχουν και άλλα κουμπιά με σημαντικές λειτουργίες κατασκευασμένα από πραγματικό carbon.




Εντυπωσιακές ζάντες, αναπτυγμένη τεχνολογία



Οι μπροστά ζάντες έχουν διαστάσεις 20 ιντσών με ελαστικά 255/30, ενώ οι πίσω είναι επίσης 20 ιντσών με διαστάσεις 305/25. Προκειμένου να βελτιωθεί περαιτέρω η εξαιρετική οδηγική απόλαυση της SLR, η Kicherer, έχει αναπτύξει ένα ηλεκτρονικό προγραμματισμό, με τον οποίο μπορεί ο οδηγός να χαμηλώσει το σασί κατά 25 χιλιοστά.



Οι “τρυπητοί” αεριζόμενοι δίσκοι, ενισχύουν την ασφάλεια και δεν πρόκειται να σε προδώσουν ακόμα και όταν δέχονται υπερβολικές πιέσεις.



Τελευταίο και πολύ σημαντικό είναι η διπλή εξάτμιση που δίνει όχι μόνο παραπάνω δύναμη στο αυτοκίνητο, αλλά και έναν πραγματικά μοναδικό ήχο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα