Mεγαλώνει η οικογένεια; Να γιατί χρειάζεσαι ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο και ο τρόπος να το αποκτήσεις εύκολα και… online

Mεγαλώνει η οικογένεια; Να γιατί χρειάζεσαι ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο και ο τρόπος να το αποκτήσεις εύκολα και… online

Γνωρίζετε άραγε, τι να περιμένετε όταν… «περιμένετε»; Όταν ανάμεσα στους δύο μπαίνει ένα μωρό (ή ακόμα ένα μωρό); Όταν αλλάζει η ζωή καθοριστικά αλλά και οι προτεραιότητες; Αναπόφευκτα έρχεται και η αλλαγή στο αυτοκίνητο. Γιατί πώς θα βολέψετε το καρότσι και όλα τα πράγματα του μωρού σε ένα αυτοκίνητο πόλης;

Όμως, ο τραπεζικός σας λογαριασμός «σηκώνει» την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου και όλα τα έξοδα που αυτή συνεπάγεται; Πριν αγχωθείτε, πάρτε μια βαθιά ανάσα. Γιατί υπάρχει μια πιο συμφέρουσα, γρήγορη, ευέλικτη και σίγουρα πιο έξυπνη λύση! Το leasing αυτοκινήτου. Κι αν ακόμα δεν έχετε πειστεί για τη χρησιμότητα της απόκτησης αυτοκινήτου με leasing, διαβάστε παρακάτω όσα πρέπει να γνωρίζετε γι’ αυτό, πριν κάνετε το μεγάλο βήμα.

Τι είναι το leasing;

Το leasing ή μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου, αποτελεί μια εναλλακτική μέθοδο κατοχής οχήματος. Είναι, ουσιαστικά, χρήση αυτοκινήτου με σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα: συνήθως από τρία έως και πέντε χρόνια.

Τι επιπλέον έξοδα ενέχει το leasing;

Με το leasing, θα ξεχάσετε τα επιπλέον έξοδα χρήσης ενός αυτοκινήτου όπως είναι τα τέλη κυκλοφορίας, η ασφαλιστική κάλυψη, τα σέρβις, η συντήρηση αλλά και η αλλαγή ελαστικών, αφού όλα αυτά καλύπτονται από την εταιρία μίσθωσης. Μάλιστα, τις ημέρες που το αυτοκίνητο θα βρίσκεται στο συνεργείο, θα έχετε, εντελώς δωρεάν, αυτοκίνητο αντικατάστασης για να μην δυσκολευτείτε στις μετακινήσεις σας με τα παιδιά.

Τι είδους αυτοκίνητα μπορώ να αποκτήσω με leasing;

Οποιοδήποτε ΙΧ μπορεί να αποκτηθεί μέσω leasing και μάλιστα ο καταναλωτής, μπορεί να επιλέξει ένα από τα Avis Easy Leasing Top Deals με προνομιακά μισθώματα και πλούσιο εξοπλισμό, είτε να σχεδιάσει το δικό του αυτοκίνητο όπως ακριβώς το θέλει. Πέρα, λοιπόν, από το μοντέλο και το χρώμα, μπορείτε να επιλέξετε τα επιπλέον συστήματα και εξοπλισμό που θα κάνουν την οδηγική σας εμπειρία μοναδική! Κι όλα αυτά, με ελάχιστη διαφορά στην τιμολόγησή του.

Πώς μπορώ να εξοικονομήσω ακόμα περισσότερα χρήματα;

Μέσα από τις προσφορές με την ένδειξη Avis Easy Leasing, έχετε τη δυνατότητα να φέρετε το Leasing στα «μέτρα» σας. Τα Avis Easy Leasing Top Deals σας επιτρέπουν να ορίσετε τη διάρκεια του συμβολαίου, τα ετήσια χλμ χρήσης και να επιλέξετε αν θα καταβάλετε προκαταβολή ή όχι.

Πόσος χρόνος και κόπος χρειάζεται για να αποκτήσω ένα αυτοκίνητο με leasing;

Η Avis, κορυφαία εταιρία leasing στην Ελλάδα κάνει τη διαδικασία πιο εύκολη, γρήγορη και «έξυπνη» από ποτέ με το Avis Easy Leasing. Γιατί το μόνο που χρειάζεστε είναι μια συσκευή με internet και λίγα μόνο λεπτά για να ολοκληρώσετε το συμβόλαιό σας στο myavis. Εκεί, θα βρείτε όλες τις προσφορές Avis Easy Leasing και θα ορίσετε τα βασικά χαρακτηριστικά του συμβολαίου σας σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες. Και όλα 100% online! Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Επιλογή Avis Easy leasing προσφοράς και διαμόρφωση αυτοκινήτου και συμβολαίου
  • Αποδοχή Προσφοράς
  • Online υποβολή δικαιολογητικών.
  • Έλεγχος εγκυρότητας και οικονομικής κατάστασης που γίνεται αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο.
  • Υπογραφή μέσω eSignature σε ασφαλές περιβάλλον, σύμφωνα με όλους τους κανονισμούς.
  • Online Πληρωμή με όλους τους πιθανούς τρόπους.
  • Παρακολούθηση της παραγγελία μέσω Track Your Car: Μπορείτε έτσι να γνωρίζετε άμεσα και σε πραγματικό χρόνο σε ποιο στάδιο βρίσκεται το όχημα σας και πότε αναμένεται να είναι έτοιμο για παραλαβή.

Και τελικά, μπορώ, αν θέλω, να αγοράσω το αμάξι που θα επιλέξω με leasing;

Μετά τη λήξη του συμβολαίου leasing, κάθε καταναλωτής έχει την επιλογή να αγοράσει, τελικά, το αμάξι το οποίο χρησιμοποίησε, σε πολύ χαμηλότερη τιμή από την αρχική.

Μπείτε τώρα στο myavis.gr και μάθετε ακόμα περισσότερα για το Avis Easy Leasing. Την πιο έξυπνη επιλογή απόκτησης αυτοκινήτου για νέους γονείς… και όχι μόνο!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα