Νέες προσλήψεις Porsche

Νέες προσλήψεις Porsche
porscheplatz23507small

Η Porsche προσλαμβάνει 300 πτυχιούχους για την ανάπτυξη και παρουσίαση της Panamera και του υβριδικού κινητήρα

Η ανάγκη για πρόσθετο προσωπικό προκύπτει κυρίως από την ανάπτυξη και παρουσίαση της Panamera, του τετραθέσιου GT της εταιρείας που πρόκειται να εμφανιστεί στις εκθέσεις το 2009, καθώς και από την ανάπτυξη του υβριδικού συστήματος κίνησης για την Panamera και το Cayenne, το σπορ όχημα παντός εδάφους της Porsche.



Τη στιγμή αυτή έχουν δημοσιευθεί αγγελίες για περίπου 200 κενές θέσεις εργασίας στις εγκαταστάσεις της Porsche στη Στουτγάρδη, το Weissach, το Ludwigsburg και το Bietigheim.



Συγκεκριμένα, η εταιρεία ενδιαφέρεται να προσλάβει μηχανικούς, ειδικούς βιομηχανικού σχεδιασμού και οικονομολόγους – κατά προτίμηση με εκτενή επαγγελματική εμπειρία.



Το νέο αυτό προσωπικό θα εργαστεί στους εξής τομείς: ανάπτυξη οχημάτων, διαχείριση ποιότητας, διαχείριση προμηθειών, παραγωγή και logistics, καθώς και πωλήσεις, μάρκετινγκ και after sales.



Άκρως εξειδικευμένα στελέχη αναζητά και η Porsche Consulting GmbH που εδρεύει στο Bietigheim, όπως και η Mieschke, Hofmann und Partner, η εταιρεία συμβούλων διοίκησης και πληροφορικής που εδρεύει στο Freiberg am Neckar. Συνολικά, οι δύο αυτές εταιρείες συμβούλων απασχολούν σχεδόν 500 υπαλλήλους και είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες του Ομίλου Porsche.



Λεπτομερείς περιγραφές των νέων θέσεων εργασίας υπάρχουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση
www.porsche.de/personal. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να στείλει την αίτηση του στη διεύθυνση Porsche AG, Personalmarketing, Porscheplatz 1, 70435 Stuttgart, Germany.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα