Πιστεύει στο Χάμιλτον, ο Χιλ

default image

Ο τελευταίος Βρετανός που έχει κατακτήσει το τίτλο, Ντέιμον Χιλ, δήλωσε πως μπορεί ο Χάμιλτον να πάρει το τίτλο

Ο Λούις Χάμιλτον, έχει τρελάνει όλο το κόσμο με τις τρομερές εμφανίσεις του, απο τη πρώτη κιόλας χρονιά στη Φόρμουλα 1 και τα εγκωμιαστικά σχόλια είναι φυσικό να δίνουν και να παίρνουν. Άλλωστε ο 23χρονος ρούκι της McLaren, έχει καταφέρει ένα μοναδικό ρεκόρ καθώς σε έξι αγώνες έχει ανέβει ισάριθμές φορές στο πόντιουμ, στο Καναδά κατέκτησε τη παρθενική του νίκη, ενώ βρίσκεται στη κορυφή της βαθμολογίας και όλα δείχνουν πως το μέλλον του ανήκει.Για το “παιδί θαύμα” της Αγγλικής εταιρίας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια και ένας θρύλος της F1, ο Ντέιμον Χιλ, ο τελευταίος Βρετανός που έχει κατακτήσει το τίτλο, οποίος εξέφρασε την πεποίθηση του πως ο Χάμιλτον μπορεί να είναι ο επόμενος πρωταθλητής.
“Ο κόσμος δεν πρέπει να υποτιμήσει όσα έχει καταφέρει ο Χάμιλτον, σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Εντάξει είναι σε μια καλή ομάδα που του έχει δώσει ένα καλό μονοθέσιο, όμως για να κερδίσεις ένα γκραν πρι και να έχεις καλές επιδόσεις όπως στο Καναδά, πρέπει να έχεις το κάτι παραπάνω.

Μπορεί να είναι νέος και να βρίσκεται στη πρώτη του χρονιά, όμως είναι πραγματικά πολύ λίρα εκατό. Εάν είσαι πραγματικά καλός στη Φόρμουλα 1, γίνεσαι μεγάλος και ο Χάμιλτον είναι καλός. Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε αλλά βλέπουμε πως ο Χάμιλτον μπορεί να γίνει ο επόμενος Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής”,

δήλωσε με θαυμασμό προς το Χάμιλτον ένας θρύλος όπως ο Ντέιμον Χιλ.Ενώ συνέχισε λέγοντας:
“Σε τέσσερις εβδομάδες είναι το Βρετανικό γκραν πρι και αυτό είναι μια μεγάλη είδηση τόσο για τους Βρετανούς θαυμαστές του, όσο και για το Βρετανικό μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο Χάμιλτον πρωπορεύεται στη βαθμολογία, κερδίζει αγώνες και η εμπιστοσύνη στις ικανότητες του είναι μεγάλες.

Έχει μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει το γκραν πρι στο Σίλβερστον μπροστά στο κοινό της πατρίδας του και η πίεση που θα έχει μπορεί να την αντιμετωπίσει. Μια απο τις σημαντικότερες στιγμές της καρίερας μου, ήταν η νίκη το 1994 στη πίστα της του Σίλβερστον στη χώρα μου. Είναι πολύ τεράστιο πράγμα να παίρνεις τη νίκη με το κόσμο στο πλευρό σου και το όνειρο του Χάμιλτον μπορεί να γίνει πραγματικότητα στη πίστα του Σίλβερστον”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα