Πρεμιέρα στο Παρίσι για το Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S

Πρεμιέρα στο Παρίσι για το Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S

Η Mitsubishi επέλεξε και πάλι το "Mondial de L'Automobile" , αυτή τη φορά για να αποκαλύψει ένα ακόμα όχημα PHEV: το Outlander PHEV Concept-S.

Δύο χρόνια μετά την πρεμιέρα του επιτυχημένου plug-in υβριδικού, ηλεκτρικού Outlander PHEV Twin Motor SUV / crossover στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2012, η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) επέλεξε και πάλι το "Mondial de L'Automobile" - αυτή τη φορά για να αποκαλύψει ένα ακόμα όχημα PHEV: το Outlander PHEV Concept-S.

Πρεμιέρα στο Παρίσι για το Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S

Το Outlander PHEV Concept-S είναι ένα πρωτότυπο μοντέλο το οποίο η MMC προτείνει σαν ειδικό πακέτο του Outlander PHEV παραγωγής με ανανεωμένη σχεδίαση εσωτερικού και εξωτερικού, στοχεύοντας να δώσει μία νέα διάσταση στη μοναδική οδηγική εμπειρία με ένα Outlander PHEV.  

Σχεδιαστικά, το Outlander PHEV Concept-S ενσαρκώνει τις έννοιες "Σπορ & Sophisticated» («Σπορτίφ & Σοφιστικέ / Προηγμένο»). Η εξελιγμένη του σχεδίαση εκφράζει το μοναδικό συνδυασμό δυναμικών επιδόσεων 4x4 με το σύστημα PHEV-twin κινητήρα, ομαλής αθόρυβης λειτουργίας, και άριστης συμπεριφοράς στο δρόμο.

SHARE:

24Media Network