Το Opel Astra τώρα και σεντάν

Το Opel Astra τώρα και σεντάν

Με σπορ, κομψή σχεδίαση, κλασικές αρετές Astra και μία μεγάλη γκάμα προηγμένων τεχνολογιών – μοναδικών ή πρωτοφανών για την κατηγορία – το νέο συμπαγές notchback της Opel απευθύνεται σε πελάτες με υψηλές προσδοκίες.

Η Opel επεκτείνει την επιτυχημένη οικογένεια μοντέλων Astra με ένα νέο σπορ και κομψό sedan. Διαθέτοντας τις κλασικές αρετές ενός Astra, όπως προηγμένες τεχνολογίες και διεθνώς αναγνωρισμένη ποιότητα, το νέο, αναβαθμισμένο και κομψό notchback είναι μία πιο προσιτή εναλλακτική πρόταση για τους οπαδούς μεσαίων οχημάτων τριών όγκων

Το Opel Astra τώρα και σεντάν

Με το νέο τετράθυρο sedan, το πεντάθυρο hatchback, το Sports Tourer station wagon και το αγωνιστικό GTC coupe, ολοκληρώνεται η γκάμα του best seller Opel Astra.

Ξεκινώντας οι πωλήσεις του νέου Astra sedan τον Ιούνιο, οι πελάτες μπορούν αρχικά να επιλέξουν από επτά κινητήρες: τέσσερις βενζινοκινητήρες (74 kW/100 hp - 132 kW/180 hp), εκ των οποίων οι τρεις διατίθενται και με εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και τρεις diesel (70 kW/95 hp - 96 kW/130 hp).

Τα δύο υπεραποδοτικά Astra notchback 1.7 CDTI ecoFLEX με σύστημα Start/Stop και τεχνολογίες μείωσης κατανάλωσης συνδυάζουν ισχυρές επιδόσεις 81 kW/110 hp ή 96 kW/130 hp με κατανάλωση diesel, μόλις 3,7l/100 km που αντιστοιχεί σε εκπομπές CO2 99g/km. Επιπλέον αυτών, στις αρχές της επόμενης χρονιάς αναμένεται η νέα γενιά του πολύ οικονομικού, ισχυρού και ‘πολιτισμένου’ τετρακύλινδρου βενζινοκινητήρα SIDI ECOTEC της Opel με κυβισμό 1.6L, υπερσυμπίεση και άμεσο ψεκασμό.

Το νέο Astra notchback sedan (Μήκος/Πλάτος/Ύψος: 4.658/1.814/1.476 mm) έχει μεταξόνιο 2.685 mm και άφθονους χώρους στο εσωτερικό. Ο ανεξάρτητος χώρος αποσκευών προσφέρει 460L – 90L επιπλέον του πεντάθυρου μοντέλου. Με πλήρη αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων 60:40, η χωρητικότητα μπορεί να φτάσει τα 1010L.

SHARE:

24Media Network