To Piaggio MyMoover είναι ένα μικρό κατάστημα εν κινήσει

To Piaggio MyMoover είναι ένα μικρό κατάστημα εν κινήσει

Το σκούτερ που δημιουργήθηκε για να αλλάξει τα δεδομένα στις διανομές, μπορεί να κουβαλήσει μέχρι και 85 κιλά εμπορευμάτων.

Το επάγγελμα του διανομέα, ειδικά κατά την περίοδο της καραντίνας, έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητα όλων μας. Με τα καταστήματα λιανεμπορίου, αλλά και αυτά της εστίασης να παραμένουν κλειστά για αρκετούς μήνες, οι ηλεκτρονικές αγορές και το ντελίβερι χτύπησαν «κόκκινο». Βέβαια, ακόμη και μετά από αυτή την περίοδο, οι διανομές στις πόλεις και τα χωριά καλά κρατούν, μιας και η πλειοψηφία του κόσμου πέρασε αναγκαστικά στην ψηφιακή εποχή.

Σε μια νέα εποχή, όμως, δεν πέρασε μόνο το αγοραστικό κοινό, αλλά και τα επαγγελματικά οχήματα των διανομέων. Κι αυτό γιατί πλέον υπάρχει το Piaggio MyMoover, το σκούτερ που δημιουργήθηκε για να αλλάξει τα δεδομένα στις διανομές και μπορεί να κουβαλήσει μέχρι και 85 κιλά εμπορευμάτων.

Το ιδανικό σκούτερ για διανομές κάθε είδους

Το MyΜoover είναι η τελευταία δημιουργία της Piaggio, ένα σκούτερ σχεδιασμένο ειδικά για παραδόσεις αγαθών, με ικανότητα φόρτωσης που αψηφά τους νόμους της φυσικής και εξαιρετική προσοχή στην ασφάλεια, αλλά και την απόδοση. Πρόκειται για ένα όχημα που προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό χαρακτηριστικών, ειδικά για τους επαγγελματίες, που ασχολούνται με παραδόσεις ή διανομές.

Οι αριθμοί αυτού του πολύ ειδικού σκούτερ είναι εντυπωσιακοί. Στην πίσω σχάρα του φέρει ένα κουτί χωρητικότητας 261 λίτρων και 60 κιλών βάρους, το οποίο ανοίγει με ένα κουμπί στο τιμόνι και χαρακτηρίζεται από ένα σύστημα συγκράτησης με δύο ελατήρια αερίου, όπως τα πορτ-μπαγκάζ των αυτοκινήτων. Με αυτό τον τρόπο εγγυάται ταυτόχρονα τόσο τη σταθερότητα, όσο και την ασφάλεια.

Παράλληλα η μπροστινή σχάρα, έχει ικανότητα φόρτωσης είκοσι επιπλέον κιλών, ενώ η κεντρική τσάντα – διάστασης Α3 – στο εσωτερικό της ποδιάς, μπορεί να μεταφέρει άλλα 5 κιλά εμπορευμάτων. Με λίγα λόγια, μπορεί να κουβαλήσει το μισό εμπόρευμα ενός μικρού καταστήματος, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ασφάλεια, άνεση και τεχνολογία

Δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για το ιδανικό σκούτερ, αν εκτός από τη χωρητικότητα, δεν κάλυπτε και τα στάνταρ ασφαλείας. Αυτό επιβεβαιώνεται από την ισχύ του συστήματος πέδησης, που κατανέμεται εξίσου στους τρεις τροχούς του, την παρουσία χειρόφρενου για την ασφάλιση του οχήματος ακόμη και σε κλίση, χωρίς σταντ, αλλά κυρίως από τον προηγμένο μηχανισμό κλίσης, που επιτρέπει στον αναβάτη του να ελιχθεί σε όλες τις συνθήκες.

Η κλίση του φορτίου είναι παράλληλη με την κλίση του οχήματος και του αναβάτη, με αποτέλεσμα το όχημα να συμπεριφέρεται σαν κλασικό δίτροχο, χωρίς να επηρεάζεται καθόλου η ισορροπία. Το μεγάλο παρμπρίζ, το επίπεδο πάτωμα, το προστατευτικό σχήμα της ποδιάς, η θύρα USB και τα προστατευτικά για τα χέρια του οδηγού ολοκληρώνουν τον εξοπλισμό και ενισχύουν περαιτέρω την άνεση, την ασφάλεια και την ευκολία χρήσης.

Αξίζεις επίσης να σημειωθεί πως το MyΜoover μπορεί να είναι πάντα συνδεδεμένο. Μέσω ενός προγράμματος ανάγνωσης, που βρίσκεται πάνω από το ταμπλό, είναι δυνατή η ενεργοποίηση της αναγνώρισης του οδηγού και ταυτόχρονα ο αναβάτης μπορεί να παραμείνει συνδεδεμένος με το κέντρο επιχειρήσεων.

Ο εξοπλισμός του οχήματος με το μαύρο κουτί μεταφέρει δεδομένα τηλεματικής σε πραγματικό χρόνο σε μία κεντρική μονάδα, παρέχοντας επιπλέον δυνατότητες, όπως ο εντοπισμός διαδρομών και η διαχείριση των προτεραιοτήτων παράδοσης, οι οποίες τελικά επιτρέπουν την βελτίωση της αποτελεσματικότητας των παραδόσεων. Μάλιστα, το μαύρο κουτί έχει τη δυνατότητα να στείλει σήμα έκτακτης ανάγκης στη μονάδα ελέγχου σε περίπτωση ατυχήματος.

Αν για κάθε επάγγελμα υπάρχει και το κατάλληλο όχημα, τότε για αυτό του διανομέα, το MyMoover δεν έχει αντίπαλο. Αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για επαγγελματίες, καθώς είναι πρακτικό, λειτουργικό και ιδανικό για παραδόσεις αγαθών σε αστικό περιβάλλον. Τέλος, με εξαιρετική απόδοση του υγρόψυκτου κινητήρα 125 κ.ε. εξασφαλίζει εξαιρετικά μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και ζωηρές επιδόσεις. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα