Βίντεο: Ποιος φταίει; Ο μοτοσικλετιστής ή ο οδηγός του Honda;

Βίντεο: Ποιος φταίει; Ο μοτοσικλετιστής ή ο οδηγός του Honda;

Το να τρέχεις με τα ... χίλια επάνω στην διαχωριστική λωρίδα σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, με πολλά αυτοκίνητα, είναι σαν να παίζεις τη ζωή σου «κορόνα - γράμματα».

Ένας μοτοσικλετιστής κινείται με μεγάλη ταχύτητα επάνω στην διαχωριστική γραμμή, σε ένα δρόμο στις ΗΠΑ.

O μοτοσικλετιστής που τον ακολουθεί καταγράφει συμπτωματικά (με κάμερα που έχει στο κράνος του) τις κινήσεις του προπορευόμενου, οι οποίες παραπέμπουν σε ένα άτομο που αρέσκεται να ζει επικίνδυνα.

Ο μοτοσικλετιστής κινείται ανάμεσα στα αυτοκίνητα με μεγάλη ταχύτητα για κάποια χιλιόμετρα. Τότε όμως συμβαίνει το ...κακό, όταν πέφτει με ταχύτητα επάνω σε προπορευόμενο όχημα, ένα κόκκινο Honda Accord Coupe.

Παρακολουθώντας προσεκτικά το βίντεο, η εικόνα που εισπράττουμε είναι ότι ο μοτοσικλετιστής είχε μπει στην μεσαία λωρίδα, πριν από το τρακάρισμα. Συγχρόνως είναι ερωτηματικό αν ο οδηγός του Honda είχε ανάψει φλας, πριν αλλάξει πορεία, κινούμενος προς τα δεξιά.

Πάντως, η ουσία στο συγκεκριμένο βίντεο είναι πως αγγίζει τα όρια της ηλιθιότητας να κινείσαι σε τέτοιες συνθήκες, με τόσο μεγάλες ταχύτητες και χωρίς σεβασμό στον ΚΟΚ. Εκτός αν έχεις αυτοκτονικές τάσεις... 

Σύμφωνα με αυτόν που ανάρτησε το βίντεο, «η μόνη σημαντική ζημία που υπέστη ο μοτοσικλετιστής ήταν ο σπασμένος καρπός του χεριού του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Careless motorcyclist crashes while lane splitting

SHARE:

24Media Network