Χάμιλτον: “Άφησα την Αγγλία λόγω… εφορίας”!

default image

Την αποκάλυψη ότι ένας από τους λόγους που αποφάσισε να μετακομίσει στην Ελβετία είναι για να ξεφύγει από την εφορία στη Βρετανία, έκανε ο Λουίς Χάμιλτον

Είμαι ένα κανονικό άτομο και τώρα βρίσκω τον εαυτό μου σε μία φάση που βιώνω μία εμπειρία μή ρεαλιστική”, τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον αγγλικό τηλεοπτικό σταθμό ITV ο παρολίγο παγκόσμιος πρωταθλητής στη Φόρμουλα 1 στην πρώτη του χρονιά στο μονοθέσιο της McLaren και συνέχισε:
“Ήρθα από το τίποτα, έζησα για έναν χρόνο μία εκπληκτική εμπειρία και τώρα έχω φτάσει στο σημείο να είμαι ένας σούπερσταρ. Οι φόροι; Σίγουρα, είναι ένας από τους λόγους που μετράει στην απόφαση να αφήσω τη Βρετανία”.Θέλοντας μάλιστα να εξηγήσει το πόσο δραματικά έχει αλλάξει η ζωή μέσα σε έναν χρόνο, ο Χάμιλτον διηγήθηκε ένα περιστατικό:
“Πρόσφατα είχα βρεθεί σε μία εκδήλωση για να υπογράψω αυτόγραφα. Επέστρεψα στο σπίτι με τον πατέρα μου, παρκάραμε το αμάξι και ξαφνικά βρέθηκα ανάμεσα σε ένα γκρουπ από άτομα που μας είχαν παρακολουθήσει.

Στιγμιαία ένιωσα φόβο και τους ρώτησα τί ήθελαν. Είναι μία κατάσταση που γίνεται όλο και πιο συχνά τώρα τελευταία”.

Το συγκεκριμένο γεγονός δικαιολογεί σύμφωνα με τον Άγγλο πιλότο την απόφασή του να πάει στην Ελβετία.
“Όταν είμαι μακριά από τους αγώνες, θέλω να έχω μία κανονική ζωή. Κάνω επίσης μαθήματα γαλλικών, είναι κάτι που επιθυμούσα πάντα να κάνω”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χάμιλτον.Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα